LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valladolid Osasuna Bahis Tahmini 12.02.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Osasuna deplasmanda, Valladolid’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Valladolid ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Valladolid kazanır 2.85, beraberlik 3.10, Osasuna kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış.

Valladolid’den 3 Puan

Valladolid, geçtiğimiz hafta bir sürpriz daha yaptı. Anoeta’da Real Sociedad’ın konuğu olan Valladolid, rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı ve 3 puanın sahibi oldu. Pacheta’nın öğrencileri, La Liga’da oynadığı son 2 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak nefes aldı. Bir önceki hafta ise Valencia’yı 1-0 ile geçmişlerdi. Valencia ve Real Sociedad maçlarında fire vermeyen Valladolid, bu galibiyetlerin ardından düşme hattının da üzerine çıkmış oldu. Bu hafta ise iç sahada konuk edecekleri Osasuna karşısında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Valladolid’de Kenedy ve Anuar Tuhami’nin sakatlıkları sürüyor.

Osasuna’da Puan Kayıpları

Osasuna, geçtiğimiz haftayı La Liga’da 1 puan ile kapattı. Konuk oldukları Espanyol deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Ante Budimir’in golüyle öne geçmişlerdi ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Jagoba Arrasate’nin ekibi, 3 maçtır galibiyet alamıyor. Son hatalarda yaşanan puan kayıplarının ardından Avrupa umutlarının da zora girdiğini belirtelim. Bu hafta ise Valladolid deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Osasuna’da Abdessamad Ezzalzouli kart cezalısı. Aimar Oroz ise sakat.

Valladolid – Osasuna Maç Bilgileri

Valladolid – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Jose Zorrilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valladolid’de Kenedy ve Anuar Tuhami’nin sakatlıkları sürüyor. Osasuna’da Abdessamad Ezzalzouli kart cezalısı. Aimar Oroz ise sakat.

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Chimy Avila

İddaa Tahmini

Osasuna, La Liga’da üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. Geçen hafta konuk oldukları Espanyol deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Son 3 maçta Elche, Atletico Madrid ve Espanyol maçlarından 2 puan çıkarttıklarını belirtelim. Valladolid ise son 2 maçtır kazanıyor. Valencia ve Real Sociedad maçlarını gol yemeden kazanarak dikkat çektiler. Son 2 haftada aldıkları 6 puan ile düşme hattından kurtuldular. Her iki takımda La Liga’nın az skor üreten ekiplerinden. Osasuna’nın son 6 maçında da 2.5 gol barajı aşılmadı. Bu karşılaşmada da yüksek skor beklemiyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.36

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.53

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Mücadelede gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı.