LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Rayo Vallecano Bahis Tahmini 12.02.2023

İspanya La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamayan Getafe iç sahada, Rayo Vallecano’yu ağırlayacak. Karşılaşmayı saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Getafe ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Getafe kazanır 2.85, beraberlik 2.95, Rayo Vallecano kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış.  

Getafe 5 Maçtır Kazanamıyor

Getafe, La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapattı. Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e onuk olan Getafe, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Getafe, tam 5 maçtır galibiyet alamıyor. Bu 5 maçlık süreçte ise tek puanını Atletico Madrid’e karşı alabildiler. Bu hafta ise Alfonso Perez’de Rayo Vallecano’yu konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Juan Iglesias sakat. Djene Dakonam ise kart cezalısı.

Rayo Vallecano Galibiyet Peşinde

Rayo Vallecano, La Liga’da geçtiğimiz hafta Vallecas’da konuk ettiği Almeria’yı 2 golle geçti. İkinci yarıda buldukları gollerle maçı 2-0 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular. Bir önceki hafta ise La Ceramica’da konuk oldukları Villarreal’i 1-0 mağlup etmişlerdi. Son 2 maçta 6 puan toplayan Andoni Sagarna’nın öğrencileri, La Liga’da ilk 4 umutlarını da sürdürdü. Atletico Madrid ile aralarında sadece 3 puanlık fark var. Bu hafta Getafe’ye konuk olacak Rayo Vallecano’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Getafe – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Getafe – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Juan Iglesias sakat. Djene Dakonam ise kart cezalısı.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, son haftalarda tekrardan galibiyetler almaya başladı. La Ceramica’da konuk oldukları Villarreal’i 1-0 mağlup ettikten sonra Vallecas’da ağırladıkları Almeria’yı ise 2-0 ile geçtiler. Son 2 maçta 6 puan toplayan Rayo Vallecano’da moraller yerinde. Getafe ise düşme hattında yer alıyor. La Liga’da oynadıkları son 5 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Geçen hafta konuk oldukları Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalmışlardı. Rayo Vallecano’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Düşme hattındaki rakibi Getafe’yi mağlup ederler.  

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.48

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe’de galibiyet hasreti devam etti. Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kalan Getafe, La Liga’da 6 maçtır kazanamıyor.