UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Club Brugge Benfica İddaa Tahmini 15.02.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında, Club Brugge ile Benfica karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 23.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Club Brugge ile Benfica zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Club Brugge galibiyetinin 4.25, beraberlik tercihinin 3.75, Benfica galibiyetinin ise 1.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Club Brugge’de Puan Kayıpları

Club Brugge, Belçika Ligi’nde puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Scott Parker’ın ekibi, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Union Saint Gilloise karşısında da puan kaybetti ve rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Ligde oynadıkları son 10 maçta sadece Zulte Waregem deplasmanında kazanabildiler. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise bu sezon B Grubunda mücadele eden Club Brruge, Porto, Bayer Leverkusen ve Atletico Madrid’in bulunduğu gruptan 2. Olarak çıktı ve son 16 turunda Benfica’nın rakibi oldu. Benfica maçı öncesinde Club Brugge’de Andreas Olsen ve Ferran Jutgla sakat olan isimler.

Benfica’dan Üst Üste Galibiyetler

Benfica, Portekiz Liga NOS’da üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta Casa Pia’yı konuk eden Benfica, karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Üst üste 4 maçtır kazanan Roger Schmidty’in öğrencileri, en yakın takipçisi Porto’nun 5 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise bu sezon H Grubunda mücadele eden Benfica’nın PSG, Juventus ve Maccabi Haifa’nın yer aldığı grubu lider olarak tamamladığını ve son 16 turunda ise Club Brugge’un rakibi olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Benfica’da eksik bulunmuyor.

Club Brugge – Benfica Maç Bilgileri

Club Brugge – Benfica Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Jan Breydel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Club Brugge’de Andreas Olsen ve Ferran Jutgla sakat olan isimler.

Club Brugge'un ilk 11’i Belli mi?

Club Brugge’un muhtemel kadrosu: Simon Mignolet, Clinton Mata, Brandon Mechele, Abakar Syyla, Bjorn Meijer, Casper Nielsen, Dennis Odoi, Hans Vanaken Skov Olsen, Kamal Sowah, Tajon Buchanan

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odysseas Vlachodimos, Alejandro Grimaldo, Felipe Morato, Nicolas Otamendi, Gilberto, Fredrik Aursnes, Florentino Luis, Joao Mario, Rafa Silva, Diogo Goncalves, Gonçalo Ramos

İddaa Tahmini

Club Brugge, Şampiyonlar Ligi’nde yer aldığı B Grubunu lider Porto’nun ardından 2. Sırada tamamlamıştı. Bayer Leverkusen, Porto ve Atletico Madrid’in yer aldığı grupta oldukça sürpriz sonuçlar aldılar. Benfica ise PSG, Juventus ve Maccabi Haifa’nın yer aldığı grupta mağlubiyet yüzü görmedi ve 14 puan ile grubu lider tamamladı. Benfica, maçın favorisi. Jan Breydel’de Club Brugge’u mağlup ederler ve tur kapısını aralarlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.61

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Benfica, rahat bir galibiyet aldı. Club Brugge deplasmanında 2-0 kazanmayı başardılar ve avantajı eline geçirdiler.