UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Chelsea İddaa Tahmini 15.02.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı sürüyor. Chelsea deplasmanda, Borussia Dortmund’un konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan izlenebileceğini belirtelim.

Borussia Dortmund Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Borussia Dortmund kazanır 2.50, beraberlik 3.40, Chelsea kazanır ise 2.96 olarak açıklanmış.

Borussia Dortmund Galibiyet Peşinde

Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga’da şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Werder Bremen deplasmanında 2-0 kazanan Edin Terzic’in öğrencileri, üst üste 5. Galibiyetini aldı. Bu hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında, Chelsea ile karşılaşacaklar. Şampiyonlar Ligi’nde G Grubunda Sevilla, Manchester City ve Kopenhag ile aynı grupta yer alan Sarı Siyahlılar, grubu 2. Sırada tamamlayarak son 16 turuna adını yazdırmıştı. Chelsea maçı öncesinde Borussia Dortmund’da Mateu Morey ve Marius Wolf’un sakatlıkları bulunuyor.

Chelsea’de Eksikler Var

Chelsea, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapattı. Konuk oldukları West Ham deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçta da puan kaybı yaşayan Graham Potter’ın ekibi, bu hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. Son 16 turunda Borussia Dortmund’un konuğu olacaklar. E Grubunda Milan, Dinamo Zagreb ve Salzburg ile karşı karşıya gelen Maviler, grubu lider tamamlayarak son 16 turuna adını yazdırmıştı. Borussia Dortmund’a konuk olacak Chelsea’de Wesley Fofana, Armando Broja, Christian Pulusic, N’Golo Kate, Raheem Sterling ve Edouard Mendy sakat olan isimler.

Borussia Dortmund – Chelsea Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund’da Mateu Morey ve Marius Wolf’un sakatlıkları bulunuyor. Chelsea’de Wesley Fofana, Armando Broja, Christian Pulusic, N’Golo Kate, Raheem Sterling ve Edouard Mendy sakat olan isimler.

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Thomas Meuiner, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Niklas Süle, Raphael Guerreiro, Salih Özcan, Jude Bellingham, Youssoufa Moukoko, Marco Reus, Sebastien Haller

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Reece James, Kalidou Koulibaly, Thiago Silva, Marc Cucurella, Enzo Fernandez, Mason Mount, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Kai Havertz, Joao Felix

İddaa Tahmini

Borussia Dortmund’da moraller yerinde. Bundesliga’da üst üste 5 maçtır kazanan Sarı Siyahlılar, Şampiyonlar Ligi’nde ise G Grubunda yer almıştı ve lider Manchester City’nin ardından grubu 2. Sırada tamamladılar. Chelsea ise Şampiyonlar Ligi’nde yer aldığı E Grubunu lider olarak bitirdi. Milan, Salzburg ve Dinamo Zagreb’in bulunduğu grupta 13 puan topladılar ama Premier Lig’de gidişat hiç iyi değil. Graham Potter’ın ekibi geçen hafta West Ham karşısında da puan kaybetti. Özellikle savunmada güven vermeye bir Chelsea var. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Signal Iduna Park’da en az 3 gol bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.69

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Borussia Dortmund, tek golle kazanmayı başardı. Chelsea’yi 1-0 mağlup ettiler ve önemli bir avantaj yakaladılar.