Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Empoli Maç Tahmini 19.02.2023

19 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Fiorentina‘nın iç sahada konuğu Empoli. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

intobet, Fiorentina galibiyetine 1.65, beraberliğe 4.10, Empoli galibiyetine ise 5.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Fiorentina Lige Galibiyetle Dönüyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Portekiz deplasmanına konuk olan Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nin aksine müthiş bir futbolla karşımıza çıkarken, Braga karşısında 4-0’lık galibiyetle tur kapsını ardına kadar araladı. Büyük bir avantajla Son 16 yolunda dev bir adım atan Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise 5 haftadır maç kazanamıyor. Son 5 haftadan 4 mağlubiyet, 1 beraberlik aldılar ve düşme hattıyla puan farkı 7’ye kadar indi. 22 haftadan sadece 6 galibiyet çıkarabilen Fiorentina, savunmada sezon başından itibaren yaptığı hatalarla, galibiyet adına zorlandı. Düşme tehlikesinden uzaklaşmak isteyen ev sahibi, moralli döndüğü İtalya Serie A Ligi’nde Empoli’yi mağlup etmek istiyor.

Empoli 10 Kişiyle Kaybetmedi

Empoli, İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında harika bir geri dönüşe imza attı. 10 kişiyle Spezia karşısında 69 dakika boyunca mücadele etmek zorunda kalan konuk ekip, son 19 dakikaya 2-0 geride girerken, önce Cambiaghi, ardından Vignato’nun golleri beraberliği getirdi. Son 8 haftada sadece Roma deplasmanından puansız dönen Empoli, geri kalan 7 haftadan ise 3 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Son haftalardaki yükselişiyle birlikte düşme hattından uzaklaşmayı başaran konuk ekip, 21 hafta sona erdiğinde, düşme hattıyla puan farkını 10’a kadar çıkarmayı başardı. En yakın rakiplerinden Fiorentina’ya deplasmanda konuk olacak olan Empoli, bu hafta deplasmanda kazanarak, ligdeki rahat konumunu korumak istiyor.

Fiorentina – Empoli Maç Bilgileri

Fiorentina – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da bu hafta Riccardo Sottil’in sakatlığı devam ediyor. Empoli cephesinde Fabiano Parisi kart cezalısı. Mattia Destro ve Alberto Grassi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Nikola Milenkovic, Lucas Martinez, Cristiano Biraghi, Aleksa Terzic, Youssef Maleh, Giacomo Bonaventura, Riccardo Saponara, Antonin Barak, Christian Kouame, Jonathan Ikone.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Filippo Bandinelli, Jacopo Fazzini, Akpa-Akpro, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’ne yorgun ama moralli dönen Fiorentina, 5 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Empoli ise son haftalarda yakaladığı yükseliş, deplasmanda sürdürmek istiyor. Düşme hattından uzak kalmak isteyen taraflar, 90 dakika sonunda karşılıklı gollere imza atmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Empoli deplasmanda ilk yarıyı 1-0 önde kapatmayı başarırken, Fiorentina ise ikinci yarıda skor eşitlemeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.