Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Werder Bremen Maç Tahmini 04.03.2023

beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından 4 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek.

Bets10, Augsburg galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.56, Werder Bremen galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Augsburg Evine Mağlubiyetle Döndü

Augsburg cephesinde ise iç saha galibiyetleri devam ederken, deplasmanda da puan kayıpları devam ediyor. Taraftarı önünde son 3 maçta Mönchengladbach, Bayer Leverkusen ve Hoffenheim’ı 1-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başaran Enrico Maassn’ın öğrencileri, deplasmanda ise son 7 maçının tamamında puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Hertha Berlin deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndüler. Son haftalarda inişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, düşme hattından 5 puan uzaklıkta yoluna devam ediyor. 13. sıraya kadar gerileyen Augsburg, ligde kalma savaşında iç saha etkisine güveniyor. Ev sahibi bu hafta Werder Bremen karşısında kazanarak, evinde 4’te 4 yapmayı hedefliyor.

Werder Bremen Yeniden Umutlandı

Werder Bremen taraftarı önünde rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi sahasında konuk ettiği Bochum karşısında Anthony Jung ve Niclas Füllkrug’un harika hücum performansıyla 3-0’lık galibiyete imza atarken, kötü gidişata son verdi. Frankfurt ve Dortmund karşısında 2-0’lık mağlubiyetler alarak üst sıralardan uzaklaşan Werder Bremen, yeniden toparlanmayı başardı ve üst sıraları bırakmadı. 30 puanla 9. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, ligin yeni temsilcileri arasında ilk 22 haftanın en iyi performansını sergiledi. Ole Werner yönetiminde düşme hattından uzak kalmayı başaran ve üst sıra takibini sürdüren Bremen, deplasmanda galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Augsburg – Werder Bremen Maç Bilgileri

Augsburg – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg cephesinde Andre Hahn, Felix Uduokhai ve Elvis Rexhbecaj’ın sakatlıkları devam ediyor. Werder Bremen’de Felix Agu’nun sakatlığı devam ediyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Robert Gumny, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Mergim Berisha, Arne Engels, Drena Beljo, Ermedin Demirovic.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Lee Buchanan, Milos Veljkovic, Jens Stage, Romano Schmid, Maximilian Philipp, Amos Pieper, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Fülkurg.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iç sahada kolay maç kaybetmeyen ve 3 haftadır kazanan Augsburg ile geçtiğimiz hafta kazanarak üst sıra yarışında umutlanan Werder Bremen’nin, karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Augsburg iç saha galibiyetlerine Werder Bremen karşısında devam etti. Ev sahibi 2 golle kazanırken, Werder Bremen ise deplasmanda tek golle mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.