Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Milan İddaa Tahmini 04.03.2023

Fiorentina sahasında Milan‘ı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 25. hafta mücadelesi, 4 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Dev maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

Bets10, Fiorentina galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.30, Milan galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.14, 2.5 Alt 1.71 oran kazandırıyor.

Fiorentina 3 Kulvarda Yükselişte

Vincenzo Italiano ve öğrencileri, 3 kulvarda birden yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır devam eden puan kayıplarına geçtiğimiz hafta Hellas Verona deplasmanında 3-0’lık galibiyetle son vermeyi başardılar. UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Play Off Turu’nda ise Braga engelini galibiyetlerle geçmeyi başaran Fiorentina, İtalya Kupası’nda ise Yarı Finalist olmayı başardı. Hellas Verona galibiyetinin ardından, hafta içi fikstüründe Torino’yu mağlup etmeyi başardılar ve İtalya Kupası’nda şampiyonluk umutlarını sürdürdüler. Ligde 28 puanla 12. sırada kendisine yer bulan Fiorentina, yükselen performansını Milan galibiyetiyle sürdürmek ve düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor. Düşme hattıyla aralarında 11 puan fark bulunuyor.

Milan Çok Formda

Stefano Pioli ve öğrencileri, galibiyetlerine UEFA Şampiyonlar Ligi ve İtalya Serie A Ligi’nde devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı galibiyetlerle kapatan Milan, Torino, Monza ve Atalanta’yı gol yemeden mağlup etmeyi başarırken, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 eşleşmesinin ilk maçında ise Tottenham’ı 1-0 mağlup etti. Son 4 resmi maçta kalesini gole kapatmayı başaran Milan, çok formda. Harika savunma performansları sergileyen Milan, galibiyetlerine Fiorentina deplasmanında devam etmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Fiorentina ile iç sahada karşı karşıya gelen Pioli’nin öğrencileri, 2-1’lik galibiyetle ezeli rakibinden 3 puanı almayı başarmıştı.

Fiorentina – Milan Maç Bilgileri

Fiorentina – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da Aleksa Terzic’in sakatlığı devam ediyor. Milan takımında bu hafta Rafael Leao ve Rade Krunic kart cezalısı.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Nikola Milenkovic, Lucas Martinez, Cristiano Biraghi, Dodo, Youssef Maleh, Giacomo Bonaventura, Riccardo Saponara, Antonin Barak, Christian Kouame, Jonathan Ikone.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Junior Messias.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde üst üste galibiyetlere imza atan Milan, harika bir savunma performansıyla karşımıza çıkıyor. Zirvenin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Milan, Serie A Ligi’nde galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.21

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki kulvarda birden üst üste galibiyetler alan Milan, deplasmanda Fiorentina engeline takıldı ve evine mağlubiyetle döndü. 3 golün atıldığı mücadelede, Fiorentina 2 golle kazandı.