Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Hertha Berlin Maç Tahmini 05.03.2023

5 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga’nın 23. hafta mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4, ve tivibu SPOR 1.

intobet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.57, beraberliğe 4.29, Hertha Berlin galibiyetine ise 5.88 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.67, 2.5 Alt 2.26 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Avrupa’ya Odaklandı

UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 biletini cebine koymayı başaran Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da ise puan kayıplarına devam ediyor. Xabi Alonso ve öğrencileri, iç sahada 3-2’lik mağlubiyete razı geldiği Monaco’yu deplasmanda 3-2 mağlup ederek mücadeleyi seri penaltılara kadar taşıdı ve Son 16 biletini rakibinin ellerinden almayı başardı. Hafta içi fikstüründe Ferencvaros ile Çeyrek Final için karşı karşıya gelecekler. Almanya Bundesliga’da ise son 5 haftanın 4’ünde puan kaybı yaşayan Bayer Leverkusen, sadece Hoffenheim deplasmanından 3 puanla çıkmayı başarırken, son 2 haftada Mainz 05’e kaybetti, Freiburg ile berabere kaldı. Ev sahibi iki kulvarda birden mücadele etmekte zorlanıyor. 11. sıraya kadar gerileyen Bayer Leverkusen, üst sıra umutlarını büyük ölçüde kaybetti.

Hertha Berlin Düşme Hattından Kurtuldu

Hertha Berlin, Almanya Bundesliga sahnesinde son 14 haftaya girilirken, deplasmanda 7 haftadır maç kazanamıyor. İç sahada ise 2’de 2 yapmayı başaran Sandro Schwarz’ın öğrencileri, düşme potasından kurtulmayı başardı. İç sahada 2 haftadır Mönchengladbach ve Augsburg engellerini farklı galibiyetlerle geçmeyi başaran konuk ekip, puanını 20’ye çıkardı ve düşme hattının 1 puan üzerinde yer aldı. Küme düşme tehlikesi konuk ekip için devam ederken, Hertha Berlin son 7 deplasman maçından sadece 1 puan çıkarabildi. Dış sahada 6 haftadır mağlubiyetlere engel olamayan ekip, Bayer Leverkusen karşısına bu kötü seriye son vermek için çıkacak.

Bayer Leverkusen – Hertha Berlin Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen cephesinde Charles Aranguiz ve Daley Sinkgraven’in sakatlıkları devam ediyor. Hertha Berlin’de ise Kelian Nsona, Wilfried Kanga, Oliver Kempf, Marton Dardai, Chidera Ejuke ve Filip Uremovic’in sakatlıkları devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Robert Andrich, Moussa Diaby, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Kerem Demirbay, Amine Adli.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Marvin Plattenhardt, Tolga Ciğerci, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Lionel Scherhant, Marco Richter.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan Bayer Leverkusen, teselliyi Avrupa sahnesinde buldu ve rotasını oraya çevirdi. Hertha Berlin ise ligde kalma savaşını iç saha galibiyetleriyle sürdürürken, deplasmanda yaşadığı puan kayıplarıyla tehlikeyi atlatamadı. İstikrardan uzak kalan tarafların mücadelesinde, iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen taraftarı önünde 4 golle harika bir galibiyet aldı. Ev sahibi sahadan 3 puanla ayrılırken, mücadelede iki takımda skor üretmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.