TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Antalyaspor İddaa Tahmini 06.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de haftanın kapanış maçı. Antalyaspor deplasmanda, Kasımpaşa’ya konuk olaak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sorts 1 kanalından izlenebilecek.

Kasımpaşa ile Antalyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 2.26, beraberlik tercihinin 3.71, Antalyaspor galibiyetinin ise 3.23 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kasımpaşa Galibiyet Peşinde

Kasımpaşa, Süper Lig’de oynadığı son maçtan puan çıkartamamıştı. Konuk oldukları Hatayspor deplasmanında 1-0 kaybettiler. Son dönemde ciddi puan kayıpları yaşayan Selçuk İnan’ın ekibi kümede kalma savaşı veriyor. Geride kalan 22 haftada 22 puan toplayan Kasımpaşa’nın düşme hattında yer aldığını belirtelim. Bu hafta ise iç sahada Antalyaspor ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Günay Güvenç kart cezalısı. Ertuğrul Taşkıran ise sakat.

Antalyaspor 1 Puanı Kaptı

Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’da Beşiktaş’a konuk olan Kırmızı Beyazlılar, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Bir önceki maçta ise Gaziantep FK’yı tek golle 1-0 mağlup etmişlerdi. Son 2 maçta 4 puan toplayan Akdeniz ekibi kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta ise Kasımpaşa deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Antalyaspor’da Fedor Kudryashov ve Haji Wright sakat olan isimler.

Kasımpaşa – Antalyaspor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Günay Güvenç kart cezalısı. Ertuğrul Taşkıran ise sakat. Antalyaspor’da Fedor Kudryashov ve Haji Wright sakat olan isimler.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Daniel Grovac, Yasin Özcan, Tarkan Serbest, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Mounir Chouiar, Ahmet Engin, Stephane Bahoken

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Güray Vural, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Fredy, Houssam Ghacha, Admir Mehmedi, Sam Larsson

İddaa Tahmini

Kasımpaşa, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Ligde oynadıkları son maçta Hatayspor deplasmanında 1-0 kaybetmişlerdi. Son 5 haftada sadece 1 kez kazanabilen Kasımpaşa, ligin zayıf takımlarından biri. Antalyaspor ise geçen hafta konuk olduğu Beşiktaş’tan puan almayı başardı. Vodafone Park’da golsüz berabere kalarak son 2 maçta 4 puan topladılar. Kasımpaşa deplsamanında da puan arayacaklar. Her iki takımda hücum kimliği yüksek takımlar. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa taraftarı önünde üst üste 2. galibiyetini aldı. Antalyaspor’u 3-1 ile geçtiler.