UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Ferencvaros Maç Tahmini 09.03.2023

EXXEN platformundan 9 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Ferencvaros karşı karşıya gelecek.

Rexbet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.35, beraberliğe 5.35, Ferencvaros galibiyetine ise 9.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Galibiyet Peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda ederek, UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmek zorunda kalan Bayer Leverkusen, Son 16 Turu Play Off eşleşmesinde Monaco engelini geçmeyi başardı. Xabi Alonso ve öğrencileri, iç sahada alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından, Fransa deplasmanında 90 dakikayı 3-2’lük üstünlükle tamamlarken, seri penaltılarla tur atlamayı başardı. Harika bir geri dönüş örneği gösteren Bayer Leverkusen, bu kez Ferencvaros karşısında tur bileti arayacak. Almanya Bundesliga’da üst sıralardan uzak kalan ev sahibi, 9. sıraya kadar geriledi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Herth Berlin’i mağlup etmeyi başaran ve 4 gole imza atan Bayer Leverkusen, lig galibiyetiyle güven tazeledi. Rotasını Avrupa’ya çeviren ev sahibi, Ferencvaros karşısında kazanarak, avantajlı konuma geçmek istiyor.

Ferencvaros Kolay Lokma Değil

Macaristan Ligi’nin lideri Ferencvaros, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam ediyor. Macaristan Ligi’ni domine etmeyi başaran Stanislav Cherchesov’un öğrencileri, ligde 13 maçtır mağlubiyete yer vermedi. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise liderlik ipini göğüslemeyi başaran konuk ekip, 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başardı. En yakın rakibi Monaco’ya averaj farkıyla üstünlük kurmayı başaran ve liderlik ipini göğüsleyen Ferencvaros, 6 maçta 8 gol atarken, kalesinde ise 9 gole engel olamadı. Savunma zafiyetleriyle ön plana çıkan konuk ekip, zorlu Bayer Leverkusen deplasmanında galibiyet arayacak. 13 haftadır Macaristan Ligi’nde mağlubiyete yer vermeyen ve H Grubu’ndan lider çıkmayı başaran Ferencvaros, kolay lokma olmadığını ispatladı.

Bayer Leverkusen – Ferencvaros Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Ferencvaros Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de Charles Aranguiz’in sakatlığı devam ediyor. Robert Andrich ve Exequiel Palacios ise kart cezalısı.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Kerem Demirbay, Amine Adli.

Ferencvaros'un ilk 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Eldar Civic, Samy Mmaee, Adnan Kovacevic, Henry Wingo, Balint Vecsei, Aissa Laidouni, Adama Malouda Traore, Xavier Mercier, Kristoffer Zachariassen, Franck Boli.

İddaa Tahmini

İki takımda bu sezon iki kulvarda birden skor üretmekte zorlanmazken, kalesini gole kapatmakta zorlandı. Son haftalarda yükselişe geçen Bayer Leverkusen ve Ferencvaros eşleşmesinin ilk maçında, tarafların karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.73

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen iç sahada rahat bir galibiyete imza attı. Ev sahibi Kerem Demirbay ve Edmond Tapsoba’nın golleriyle kazanırken, rakibine gol şansı tanımadı.