UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Milan Bahis Tahmini 08.03.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Milan deplasmanda, Tottenham’a konuk oluyor. Mücadele saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan izlenebilecek.

Tottenham Milan arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Tottenham kazanır 1.50, beraberlik 3.30, Milan kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Tottenham’a Galibiyet Şart

Tottenham, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Molineux Ground’da konuk oldukları Wolverhampton’a 1-0 kaybettiler. İlk 4 yarışında önemli bir kayıp yaşayan Tottenham’ın 2 maçlık galbiiyet serisi sonlanmış oldu. Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında ise bu hafta Milan’ı konuk edecekler. İlk maçı İtalya’da 1-0 kaybeden Antonio Conte’nin ekibi tur şansını zora soktu. Turu geçmeleri için en az 2 farklı kazanmaları gerekiyor. Maç öncesinde Tottenham’da Rodrigo Bentancur, Hugo Lloris ve Ryan Sessegnon sakat. Eric Dier ise kart cezalısı.

Milan Serie A’da Mağlup

Milan, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geldiği Tottenham’ı 1-0 mağlup ederek avantajı eline geçirmişti. Brahim Diaz’ın ilk dakikalarda attığı golle kazanan Stefano Pioli’nin ekibi Londra’ya moralli gidiyor derken, hafta sonu Serie A’da beklenmedik bir mağlubiyet yaşadılar. Artemio Franchi’de Fiorentina’ya 2-1 kaybeden Milan, ilk 4 yarışında yara aldı. Lazio’nun kazandığı haftada puan alamadılar. Son 16 turu rövanşında Tottenham’a konuk olacak Milan’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Tottenham – Milan Maç Bilgileri

Tottenham – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Rodrigo Bentancur, Hugo Lloris ve Ryan Sessegnon sakat. Eric Dier ise kart cezalısı.

Tottenham'ın 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Ben Davies, Clement Lenglet, Cristian Romero, Emerson Leite, Pedro Porro, Oliver Skipp, Pierre-Emile Höjbjerg, Dejan Kulusevski, Heung Min Son, Harry Kane

Milan'ın ilk 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Theo Hernandez, Fikayo Tomoro, Pierre Kalulu, Simon Kjaer, Sergino Dest, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Rafael Leao, Ante Rebic, Oliver Giroud

İddaa Tahmini

Milan, ilk maçtan 1-0’lık galibiyet ile ayrılarak avantajı eline geçirdi. Brahim Diaz’ın attığı tek golle kazanarak İngiltere’ye moralli gidiyorlar. Tabi hafta sonu Serie A’da Fiorentina’ya 2-1 kaybettiklerini de belirtelim. Tottenham’da Premier Lig’de mağlup oldu. Wolverhampton deplasmanında 1-0 kaybettiler. Şampiyonlar Ligi’nde de Milan karşısında turu geçmeleri için 2 farklı kazanmaları şart. Londra’da gollü bir maç beklentim var. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.73

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. İlk maçı evinde 1-0 kazanan Milan turu geçti.