UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih PSG İddaa Tahmini 08.03.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında PSG deplasmanda, Bayern Münih’in konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 23.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Bayern Münih ile PSG zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Bayern Münih galibiyetinin 1.89, beraberlik tercihinin 4.25, PSG galibiyetinin ise 3.77 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Bayern Münih Avantajlı Taraf

Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında PSG’nin konuğu olmuştu. Rakibini deplasmanda 1-0 mağlup eden Julian Nagelsmann’ın ekibi avantajı eline geçirmeyi başardı. Kingsley Coman’ın tek golüyle kazanan Bayern Münih, rövanş maçının da favorisi. Bayern Münih’in bugün alacağı her türlü beraberlik turu geçmelerine yetecek. Almanya Bundesliga’da ise geçen hafta Stuttgart’ı 2-1 ile geçen Bayern Münih, liderliğini devam ettirdi. PSG maçı öncesinde Bayern Münih’de Manuel Neuer ve Lucas Hernandez’in sakatlıkları sürüyor.

PSG Reaksiyon Göstermeli

PSG, geçtiğimiz hafta sonu Fransa Ligue 1’de konuk ettiği Nantes karşısında 4-2 kazanmayı başardı. Ligde üst üste 3. Galibiyetini alan Christophe Galtier’in ekibi liderliğini de devam ettiriyor. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında ise bugün Bayern Münih’e konuk olacaklar. İlk maçı Fransa’da 1-0 kaybeden PSG, tur umutlarını zora soktu. İlk maçta pek etkili olamadılar ama bu maçta PSG’den daha iyi bir oyun ve hücum anlamında üretkenlik bekliyorum. Maç öncesinde PSG’de Renato Sanchez, Presnel Kimpembe ve Neymar sakat olan isimler.

Bayern Münih – PSG Maç Bilgileri

Bayern Münih – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih’de Manuel Neuer ve Lucas Hernandez’in sakatlıkları sürüyor. PSG’de Renato Sanchez, Presnel Kimpembe ve Neymar sakat olan isimler.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Alphonso Davies, Matthis De Light, Dayot Upamecano, Joao Cancelo, Leon Goretzka, Joshua Kimmich, Kingsley Coman, Jamal Musiala, Leroy Sane, Choupo Moting

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Jordy Mukiele, Marquinhos, Sergio Ramos, Nuno Mendes, Danilo Pereira, Marco Verratti, Fabian Ruiz, Carlos Soler, Lionel Messi, Kylian Mbappe

İddaa Tahmini

Bayern Münih, ilk maçta aldığı 1-0’lık galibiyet ile avantajı eline geçirdi. Coman’ın tek golüyle 1-0 kazanan Bayern Münih’e rövanş maçında alçağı her türlü beraberlik yetiyor. Bundesliga’da ise geçen hafta Stuttgart deplasmanında da 2-1 kazanan Bayern Münih liderliğini devam ettirdi. PSG ise Nantes engelini 4-2 ile geçerek Ligue 1’de liderliğini devam ettiriyor. Bayern Münih’e ilk maçta 1-0 kaybettiler ama rövanş maçı için hala umutları var. İlk maçta çok etkili olamayan bir PSG vardı. Rövanş maçının da favorisi olan Bayern Münih, galibiyete yakın.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih, ilk maçta olduğu gibi yine kazandı. PSG engelini 2-0 ile geçtiler ve Şampiyonlar Ligi’nde tur atladılar.