UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih PSG Bahis Tahmini 08.03.2023

Bayern Münih ile PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu‘nda kozlarını paylaşıyor. Rövanş maçı 8 Mart Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleye Allianz Arena Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.85, beraberliğe 4.38, PSG galibiyetine ise 3.82 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.48, 2.5 Alt 2.74 olarak verilmiş.

Bayern Münih Tüm Maçlarını Kazandı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon Bayern Münih rüzgarı esiyor. Julian Nagelsmann ve öğrencileri, 7 maçının tamamında sahadan galip ayrılmayı başarırken, bu galibiyetlerin 6’sında kalesini gole kapattı. Son 16 Turu’nun ilk maçında Fransa deplasmanına konuk olan Bayern Münih, galibiyetlerine PSG karşısında devam etti ve tur kapısını araladı. Tüm maçlarını kazanan ev sahibi, devler sahnesinde şuana kadarki en iyi performans grafiğini sergileyen takım oldu diyebiliriz. 19 gol atıp, kalesinde sadece 2 gole izin veren Bayern Münih’e bu hafta beraberlik yetiyor. İlk maçta mağlup ettiği PSG’yi sahasında konuk edecek olan Bavyera ekibi, Almanya Bundesliga’da ise 2 haftadır kazanarak, liderlik koltuğunu korumayı başarıyor. Union Berlin ve Stuttgart engellerini galibiyetlerle geçen Nagelsmann’ın öğrencileri, PSG karşısında Çeyrek Final biletine göz kırpıyor.

PSG’de Umutlar Devam Ediyor

Christophe Galtier ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk mağlubiyetini Son 16 eşleşmesinin ilk maçında Bayern Münih’e karşı aldı. Mbappe’nin yokluğunda Messi ve Neymar ikilisi etkili olmakta zorlanırken, PSG maç boyunca kaleye dahi gitmekte zorlandı ve ilk maçı iç sahada 1-0 kaybetti. Rövanş maçını kazanmaktan başka çareleri kalmadı. Mbappe’nin takıma geri dönüşüyle birlikte, konuk ekibin tur umutlarının arttığını söyleyebiliriz. Fransa Ligue 1’de ise 3 haftadır kazanan PSG, Marsilya, Lille ve Nantes gibi zorlu engelleri galibiyetlerle geçmeyi başardı. En yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 8’e çıkaran konuk ekip, büyük bir avantaj sağladı ve rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Zorlu Allianz Arena deplasmanında kazanmaktan başka çareleri yok.

Bayern Münih – PSG Maç Bilgileri

Bayern Münih – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde bu hafta Manuel Neuer ve Lucas Hernandez’in sakatlıkları devam ediyor. PSG’de ise Renato Sanches, Presnel Kimpembe ve Achraf Hakimi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Alphonso Davies, Matthis De Light, Dayot Upamecano, Joao Cancelo, Leon Goretzka, Joshua Kimmich, Kingsley Coman, Jamal Musiala, Leroy Sane, Choupo Moting.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Jordy Mukiele, Marquinhos, Sergio Ramos, Nuno Mendes, Danilo Pereira, Marco Verratti, Fabian Ruiz, Carlos Soler, Lionel Messi, Kylian Mbappe.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 7’de 7 yapmayı başaran Bayern Münih’e, Çeyrek Final Turu’na bir adım kala beraberlik yetiyor. Gerek attığı gol sayısı gerekse savunma performansıyla şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu bizlere gösteren Bayern Münih, harikulade Şampiyonlar Ligi performansını, iç sahada PSG galibiyetiyle sürdürecek ve tüm maçlarını kazanarak yoluna devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.63

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi galibiyetlerine devam ediyor. Çeyrek Finalist olan ev sahibi, PSG karşısında Serge Gnabry ve Choupo-Moting’in golleriyle galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.