İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Spezia İnter İddaa Tahmini 10.03.2023

Spezia sahasında İnter‘i konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 26. hafta mücadelesi, 10 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Mücadeleyi S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Spezia galibiyetine 7.10, beraberliğe 4.40, İnter galibiyetine ise 1.48 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Spezia 7 Haftadır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 24 haftayı 4 galibiyet, 8 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan Spezia, küme düşme hattıyla puan farkının 6’ya inmesinin ardından, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Üst üste 6 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından göreve Leonardo Semplici gelirken, geçtiğimiz hafta konuk oldukları Hellas Verona deplasmanından puan kaybıyla döndüler ve düşme hattıyla fark 3’e kadar indi. 90 dakika boyunca küme düşme hattındaki Hellas Verona’ya karşı skor üretmeyi başaramayan Spezia cephesinde kötü gidişat devam ediyor. 25. haftayı golsüz beraberlikle kapatan ev sahibi, son 13 haftaya girilirken, sahasında İnter’i konuk edecek. Sezonun ilk yarısında İnter’e karşı son derece etkisiz bir futbol sergileyen ve evine 3-0’lık yenilgiyle dönen Spezia, bu kez rakibi karşısına küme düşme tehlikesiyle çıkacak. Bu hafta olası bir mağlubiyette, ev sahibinin küme düşme hattına gerileme tehlikesi var. 7 haftadır maç kazanamayan Spezia’nın, İnter karşısında işi oldukça zor.

İnter’de Hedef Galibiyet

İnter, İtalya Serie A Ligi’nde yoluna liderin en yakın takipçisi olarak devam ediyor. Simone Inzaghi ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Porto’yu iç sahada 1-0 mağlup ederek, tur kapısını aralamayı başarırken, Serie A Ligi’ne yorgun dönmüş ve konuk olduğu Bologna deplasmanında 1-0’lık mağlubiyet yaşamıştı. Ligde 4 hafta aranın ardından mağlup olan İnter, 24 hafta sonunda 7. yenilgisini yaşarken, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Lecce karşısında 2-0’lık galibiyete uzanarak, lider ile puan farkını yeniden 15’e indirmeyi başardı. Zirve takibini 15 puan uzaktan da olsa sürdürmeyi başaran ve 2. sıradaki yerini kimseye kaptırmayan İnter, küme düşme tehlikesindeki Spezia’dan 3 puanı almak istiyor.

Spezia – İnter Maç Bilgileri

Spezia – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alberto Picco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Spezia’da Federico Marchetti kart cezalısı. Zoet, Bastoni, Reca, Holm ve Moutinho’nun sakatlıkları devam ediyor. İnter’de ise Joaquin Correa’nın sakatlığı devam ediyor.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Jacopo Sala, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Daniele Verde, Ethan Ampadu, Albin Ekdal, Kevin Agudelo, Mehdi Bourabia, Daniele Verde, Emanuel Gyasi.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Francesco Acerbi, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

Teknik adam değişikliğiyle kötü gidişata çare arayan Spezia, küme düşme hattının en yakın rakibi haline geldi. Ev sahibinin bu hafta galibiyete ihtiyacı var. İnter ise Serie A Ligi’nde zirve takibini bırakmadı. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, 26. haftada puan kaybetse dahi, skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.74

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Spezia galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Spezia iç sahada büyük bir sürprize imza atarken, İnter ise zirve takibinde ağır bir yara aldı.