Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 10.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de haftanın açılış maçı. Fatih Karagümrük deplasmanda, Giresunspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Giresunspor Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Giresunspor kazanır 2.52, beraberlik 3.73, Fatih Karagümrük kazanır ise 2.81 olarak açıklanmış.

Giresunspor Düşme Hattında

Giresunspor’da galibiyet hasreti devam ediyor. Karadeniz ekibi geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Konyaspor deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadıkları son 8 maçta da galibiyet alamayan Hakan Keleş’in ekibinde moraller bozuk. Süper Lig’de düşme hattında bulunan Karadeniz ekibi bu hafta ise Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. İç sahada oynadığı son 3 Süper Lig maçını da kaybeden Giresunspor’un bu hafta nasıl bir performans göstereceği merak konusu. Karşılaşma öncesinde Giresunspor’da Alper Uludağ kart cezalısı.

Fatih Karagümrük Evinde Kazandı

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Sivasspor’u konuk eden Kırmızı Siyahlılar, rakibini 4-3 mağlup ederek çıkışını devam ettirdi. Süper Lig’de uzun bir süredir kaybetmeyen Andrea Pirlo’nun ekibi bu hafta Giresunspor deplasmanına konuk olacak. Geçen hafta 3 gol atarak dikkat çeken Mbaye Diagne’den Giresunspor deplasmanında da beklenti büyük. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı sürüyor.

Giresunspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Giresunspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 20.00’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Giresunspor’da Alper Uludağ kart cezalısı. Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı sürüyor.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Davide Biraschi, Ibrahim Dresevic, Rayyan Banniya Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Mbaye Diagne

İddaa Tahmini

Giresunspor’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçen hafta Konyaspor deplasmanında golsüz berabere kalan Karadeniz ekibinde galibiyet hasreti 8 maça çıktı. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından düşme hattına kadar gerilediler. Fatih Karagümrük ise geçen haftay 3 puan ile geçti. Sivasspor’u 4-3 mağlup ederek yenilmezlik serisini devam ettirdiler. Son haftalarda hücumda müthiş bir üretkenlik yakaladıklarını da belirtelim. Giresun’da oynanacak maçta bol gollü bir maç izleriz. En az 3 gol beklentim var.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.52

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…