İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Barcelona İddaa Tahmini 12.03.2023

İspanya La Liga’da liderliğini devam ettiren Barcelona deplasmanda, Athletic Bilbao’nun konuğu olacak. Mücadele saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Athletic Bilbao ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Athletic Bilbao kazanır 3.63, beraberlik 3.35, Barcelona kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.

Athletic Bilbao 3 Maçtır Kazanamıyor

Athletic Bilbao, La Liga’da son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Vallecas’da Rayo Vallecano’ya konuk olan Bask ekibi karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Ernesto Valverde’nin öğrencileri La Liga’da oynadığı son 3 maçtan da puan kaybı ile ayrıldı. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından Avrupa şansını da zora sokmaya başlayan Athletic Bilbao, bu hafta San Mames Barria’da Barcelonayı konuk edecek. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Oihan Sancet kart cezalısı. Ander Herrera ve Inigo Lekue ise sakat.

Barcelona Liderliğini Sürdürüyor

Barcelona, La Liga’da liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Camp Nou’da Valenciayı konuk eden Xavi’nin ekibi mücadeleden 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Ferran Torres’in golüyle 3 puanı alan Barcelona, en yakın takipçisi Real Madrid’in 9 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise San Mames Barria’da Athletic Bilbao’nun konuğu olacaklar. Maç öncesinde Barcelona’da Ousmane Dembele ve Pedri sakat. Ronald Araujo ise kart cezalısı.

Athletic Bilbao – Barcelona Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Oihan Sancet kart cezalısı. Ander Herrera ve Inigo Lekue ise sakat. Barcelona’da Ousmane Dembele ve Pedri sakat. Ronald Araujo ise kart cezalısı.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Andreas Christensen, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Franck Kessie, Raphinha, Ferran Torres, Ansu Fati

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, La Liga’ad 3 maçtır galip gelemiyor. Son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarının ardından Avrupa umutları da azalmaya başladı. Geçen hafta Vallecas’da Rayo Vallecano ile golsüz berabere kalan Bilbao, bu hafta lider Barcelona ile karşılaşacak. Barcelona ise geçen hafta Valencia’yı 1-0 mağlup etti. Almeria mağlubiyetinin ardından moral bulan Barcelona, en yakın rakibi Real Madrid’in 9 puan önüne geçti. Bu hafta Bilbao deplasmanında da kazanırlar ve şampiyonluk umutlarını korurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.94

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona önemli bir galibiyet aldı. Athletic Bilbao deplasmanında tek golle kazanarak puan farkını korudular.