sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 12.03.2023

İddaa fikstüründe 12 Mart Pazar sahne alacak olan Fransa Ligue 1’in 27. hafta mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Clermont – Lens: MS 2, 1.60 (iddaa) – 1.82 (intobet) ; 12 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 15:00’te, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelede Clermont ile Lens karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1 mücadelesine Gabriel Montpied Stadı ev sahipliği yapacak. Fransa Ligue 1’de ilk 26 haftayı 9 galibiyet, 7 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Clermont, son 12 haftaya girilirken, 34 puanla 11. sırada yer aldı. Üst üste 6 haftada puan kayıpları yaşayan ve 3 beraberlik, 3 mağlubiyete imza atan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Toulouse deplasmanında kazanarak, kayıplarına son verdi.  haftayı Saif-Eddine Khaoui’nin ikinci yarıda attığı tel gol galibiyeti getirirken, ev sahibi bir kez daha düşme hattından uzak kalmayı başardı. Sahasında Lens’i konuk edecek olan Pascal Gastien’in öğrencileri, deplasman galibiyetinin ardından, iç sahada da kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1’in 27. haftasında Clermont deplasmanına konuk olacak olan Lens cephesinde, Adam Buksa, Facundo Medina, Wesley Said ve Jimmy Cabot’un sakatlıkları bulunuyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Lille ile 1-1 berabere kalan Franck Haise’nin öğrencileri, üst üste 2. kez beraberliğe razı geldi. Montpellier ve Lens’e diş geçirmeyi başaramayan konuk ekip, son haftalarda düşüşe geçti. Son 7 haftalık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarabilen Lens, liderin 12 puan gerisine düştü. 4. sırada yer almaya devam eden konuk ekip, hala ligin iddialı takımları arasında yer alıyor. Son 7 haftada galibiyet adına zorlanmalarına karşın, kolay maç kaybetmediler. Sadece Lyon ve Nice karşısında mağlup olan Lens’i hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup etmek kolay değil. Fransa Ligue 1 sahnesinde üst sıraları bırakmayan Lens, 2 haftadır beraberliklerden kurtulamadı. Tekrar yükselişe geçmek isteyen konuk ekip, Clermont deplasmanında kazanarak, aradığı galibiyeti bulacaktır.

Lorient – Troyes: MS 1, 1.56 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; Yves Allainmat Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Fransa Ligue 1’in 27. hafta mücadelesinde, Lorient ile Troyes karşı karşıya gelecek. Saat 17:00’de sahne alacak mücadeleyi, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Lyon deplasmanına konuk olan Lyon, Parc Olympique Lyonnais deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. İç sahada alınan Auxerre galibiyetinin ardından puan kayıplarına devam eden Lorient, son haftalarda istikrardan uzak kaldı. Son 5 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, 10. sıraya kadar geriledi. Sezona harika bir başlangıç yapan Lorient, sezonun ikinci yarısında aynı etkiyi gösteremedi. Igoboras Moffi’nin takımdan gitmesiyle birlikte, hücum hattında güç kaybeden ev sahibi, Avrupa hedefinden uzak kaldı. Bitime 12 hafta kala 10. sırada yer alan Regis Le Bris’in öğrencileri, yeniden yükselişe geçmek istiyor. Fransa Ligue 1’in 26. haftasında Monaco deplasmanına konuk olan Troyes, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Monaco gibi güçlü bir rakipten deplasmanda 1 puan almayı başarsalar da, galibiyet hasreti 9 haftaya çıkınca konuk ekip düşme potasından kurtulamadı. 11 hafta önce göreve Patrick Kisnorbo’yu getiren Troyes, yeni hocasıyla sadece 1 maç kazanabildi. Son 9 haftadan 7 mağlubiyet, 2 beraberlik alan konuk ekip, Angers’in ardından ligin en zayıf performans grafiğini sergiledi. Kalesinde tam 57 gole engel olamayan Troyes, aynı zamanda ligin en fazla gol yiyen 2. takımı oldu. Troyes galibiyet hasretini bitime 12 hafta kala Lorient deplasmanında son vermek istiyor. Rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Lorient, 2 haftalık galibiyet hasretine düşme potasındaki Troyes karşısında son vermeyi başaracak ve düşme hattıyla puan farkını açmaya devam edecektir.

Angers – Toulouse: MS 2, 1.75 (iddaa) – 2.02 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in 27. haftasında, en alt sıradaki Angers ile 12. sıradaki Toulouse karşı karşıya gelecek. 12 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 17.00’de sahne alacak mücadele, beIN CONNECT, ekranlarından yayınlanacak. Angers, Fransa Ligue 1’de galibiyete hasret kaldı. Son 18 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan ev sahibi, 16 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Ligin en zayıf halkası olmaktan kurtulamayan Angers, göreve Abdelaziz Bouhazama’yı getirmesine rağmen kötü gidişata çare bulamazken, geçtiğimiz hafta alınan 5-0’lık Montpellier mağlubiyetinin ardından, göreve geçici olarak Alexandre Dujeux’u getirdiler. 26 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, bu hafta sahasında Toulouse’u konuk edecek. 26 hafta sonunda tam 58 gol yiyen Angers, rakip filelere ise sadece 21 gol gönderebildi. Son 12 haftaya girilirken, ev sahibinin ligde kalma umutları günden güne azalıyor. Fransa Ligue 1’in 26. haftasında Clermont’u sahasında konuk eden Toulouse, iç sahada 1-0’lık yenilgiden kurtulamadı. Fransa Kupası kapsamında hafta içi Rodez engelini 6-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran ve yarı finale yükselen Philippe Montanier’in öğrencileri, etkisini Fransa Ligue 1’e taşıyamadı. Ligde 3 haftadır üst üste mağlubiyetler yaşayan konuk ekip, 12. sıraya kadar geriledi. Düşme hattının 10 puan üzerinde yoluna devam eden Toulouse, bu hafta Angers deplasmanına konuk olacak. Son 180 dakikada skor üretmeyi başaramayan konuk ekip, ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Angers karşısında galibiyet ve gol hasretine son vermek istiyor. Fransa Ligue 1’de küme düşme hattıyla puan farkını açan Toulouse, 3 haftalık galibiyet hasretiyle Angers deplasmanına konuk olacak. Toulouse bu hafta ligin en zayıf halkasını mağlup etmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.36

intobet Bahis Oranı: 6.54