sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 12.03.2023

12 Mart Pazar akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Monaco – Reims: İY 0, 2.01 (iddaa) – 2.30 (Bets10) ; Monaco sahasında Reims’i konuk edecek. 12 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:05’te sahne alacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesi, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta Troyes deplasmanına konuk olan Monaco, son dakika golüyle galibiyeti kaçırdı ve Fransa Ligue 1’de puan kayıplarına devam etti. UEFA Avrupa Ligi macerasına Bayer Leverkusen karşısında veda eden Philippe Clement’in öğrencileri, Fransa Ligue 1’de ise 10 haftalık yenilmezlik serisini iç sahada 3-0’lık Nice mağlubiyetiyle kaybetti. Son 2 haftada 5 puan kaybeden Monaco, liderin 12 puan gerisine düştü. 3. sırada yer alan ev sahibi, bu hafta sahasında Troyes’i konuk edecek. Bitime 12 hafta kala şampiyonluk umutları devam eden Monaco, eski form grafiğine geri dönmek istiyor. Ev sahibinin toparlanmak için 3 puana ihtiyacı var. Konuk ekip Reims, Fransa Ligue 1’de son 17 haftaya namağlup performansıyla damga vurdu. Göreve William Still’in gelmesiyle birlikte mağlubiyete yer vermeyen Reims, 25 haftanın 17’sini maç kaybetmeden geçirdi. 7 galibiyet, 10 beraberlik alan konuk ekip, son 2 haftada Toulouse ve Ajaccio’yu gol yemeden mağlup etmeyi başardı. 40 puanla 9. sıraya kadar yükselen Reims, üst sıra takibini bırakmıyor. Bu sezon Ligue 1’deki en uzun yenilmezlik serisine sahip olan konuk ekip, bu hafta Monaco deplasmanına çıkacak. Liderin en yakın takipçilerinden Monaco karşısında seriyi sürdürmek istiyorlar. Fransa Ligue 1’de üst üste 2 haftadır puan kaynı yaşayan ve zirve yarışında geriye düşen Monaco, iç sahada toparlanmak istiyor. Reims ise 17 haftalık yenilmezlik serisini deplasmanda korumak istiyor. Zorlu mücadelenin ilk 45 dakikasında, taraflar birbirlerine üstünlük kurmayı başaramayacaktır.

Marsilya – Strasbourg: MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.43 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de liderin en yakın takipçisi Marsilya, 12 Mart Pazar günü sahasında Strasbourg’u konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 26. haftasında Rennes deplasmanına konuk olan Marsilya, Sead Kolasinac’ın ilk yarıda attığı tek golle galibiyete uzandı. Evine 3 puanla dönmeyi başaran Igor Tudor’un öğrencileri, iç sahada alınan 3-0’lık PSG mağlubiyetinin ardından, yeniden yükselişe geçti. Liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Marsilya’nın, lider ile arasında bitime 12 hafta kala 8 puan fark bulunuyor. Son 12 haftada sadece Nice ve PSG karşısında mağlup olan ev sahibi, 2. sıradaki yerini korumayı başardı. Rennes galibiyetiyle güven tazelemeyi başaran Marsilya, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Fransa Kupası’na veda ederken, rotasını tamamen Ligue 1 şampiyonluğuna çevirdi. Hata yapma lüksü kalmayan ev sahibi, sahasında kümede kalma mücadelesi veren Strasbourg’u konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 26. haftasında Brest’i iç sahada konuk eden Strasbourg, en yakın rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, düşme hattına bir adım daha yaklaştı. Deplasmanda alınan 1-1’lik Clermont beraberliğinin ardından puan kayıplarına devam eden yeni hocasıyla 3 haftadan sadece 4 puan çıkarabildi. Frederic Antonetti görevine galibiyetle başlarken, teknik adam etkisi kısa sürdü. Düşme hattından averajla kurtulabilen Strasbourg, bu hafta liderin en yakın takipçisi Marsilya’ya deplasmanda konuk olacak. Strasbourg deplasmanda son 3 maçından galibiyet çıkaramadı. Fransa Ligue 1’de lider PSG ile şampiyonluk savaşı veren Marsilya, küme düşme tehlikesi yaşayan Strasbourg karşısına çıkıyor. Igor Tudor ve öğrencileri, galibiyetlerine devam edecektir.

Nantes – Nice: MS 2, 2.22 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’in 27. haftası kapsamında, Nantes sahasında Nice’ı konuk edecek. 12 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Mağlubiyetlerine Fransa Ligue 1’in 26. haftasında devam eden Nantes, konuk olduğu PSG deplasmanından 4-2’lik mağlubiyetle döndü. Fransa Ligue 1 sahnesinde üst üste 3. yenilgisini yaşayan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. UEFA Avrupa Ligi vedasının ardından zor günler geçirmeye başlayan ev sahibi, iki kulvarda birden üst üste mağlubiyetle yaşadı. 26 haftadan 6 galibiyet, 10 beraberlikle 28 puan toplamayı başarabilen Nantes, 14. sırada yer alıyor. Bitime 12 hafta kala düşme hattıyla arasında 6 puan fark bulunan ev sahibinin, galibiyete ihtiyacı var. Nice cephesinde Didier Digard etkisi devam ediyor. Yeni hocasıyla Fransa Ligue 1’de mağlubiyete yer vermeyen konuk ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koyarken, FC Sheriff karşısında ilk maçı deplasmana 1-0 kazandı. Lige moralli dönen Nice, Ligue 1 sahnesinde 9 haftadır maç kaybetmiyor. Digar önderliğinde 9 maçtan 6 galibiyet, 3 beraberlik alan konuk ekip, 7. sıraya kadar yükseldi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Auxerre ile 1-1 berabere kalan Nice, bu kez Nantes deplasmanına çıkacak. Sezonun ilk yarısında Nantes’i mağlup etmeyi başaramayan Nice, bu kez Digart etkisiyle Nantes karşısına çok daha formda ve moralli çıkacak. Fransa Ligue 1’de son haftaların en formda takımları arasında yer alan Nice, etkisini Konferans Ligi’ne taşıdı. Lige galibiyetle dönmeyi başaran Nice, Nantes deplasmanında galibiyetlerine devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.57

Bets10 Bahis Oranı: 8.22