sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 12.03.2023

İddaa fikstüründe 12 Mart Pazar günü yer alan 3 mücadeleyi kupon haline getirdik. Almanya Bundesliga’nın 24. hafta mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Wolfsburg – Union Berlin: MS 2, 2.85 (iddaa) – 3.39 (intobet) ; Wolfsburg sahasında Union Berlin’i konuk edecek. 12 Mart Pazar akşamı sahne alacak olan Almanya Bundesliga’nın 24. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3. Geçtiğimiz hafta iç sahada Frankfurt’u konuk eden Wolfsburg, henüz 10. dakikada Omar Marmoush ile 1-0 öne geçmeyi başarırken, üstünlüğünü sadece 12 dakika koruyabildi. 4 dakika içerisinde 2-1 geriye düşen Niko Kovac’ın öğrencileri, ilk yarı sona ermeden Gerhardt ile skoru eşitledi. İlk yarı gol düellosuna sahne olurken, iki takımda ikinci yarıda gole izin vermedi. 2-0’lık Köln galibiyetinin ardından iyi hücum performansını sürdüren ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise savunmada aynı etkiyi göstermedi. Üst üste 4 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından yükselişe geçen ev sahibi, 34 puanla kendisine 8. sırada yer buldu. Wolfsburg üst sıralara yetişmek için, Union Berlin karşısında kazanmak istiyor. Almanya Bundesliga’da 3 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Union Berlin, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda ise mağlubiyetten zor kurtuldu. Bundesliga’da son 3 haftadan 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alan konuk ekip, Avrupa sahnesinde ise US Gilloise ile iç sahada 3-3 berabere kaldı. 3 kez geriye düştüğü mücadelede skoru eşitlemeyi başaran Union Berlin, tura ortak olmayı başardı. Almanya Bundesliga’da zirvenin 5 puan gerisinde yer alan Urs Fischer’in öğrencileri, lider olma şansını iyi değerlendiremedi. Puan kayıplarına çare arayan konuk ekip, bu hafta Wolfsburg deplasmanına konuk olacak. Şampiyonluk umutları devam eden Union Berlin’in, deplasmanda galibiyete ihtiyacı var. Almanya Bundesliga’da 3 haftadır yaşadığı puan kayıplarıyla liderlik fırsatını kaçıran Union Berlin, tüm kayıplara rağmen rüya gibi bir sezon geçiriyor. Liderlik şansı devam eden Union Berlin, zorlu Wolfsburg deplasmanında kazanarak, yarışı bırakmayacaktır.

Freiburg – Hoffenheim: MS 1, 1.70 (iddaa) – 1.99 (intobet) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 12 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Freiburg ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da son 4 hafta mağlubiyete yer vermeyen Freiburg, 2 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı ve zirve takibini sürdürdü. Stuttgart ve Bochum karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Christian Streich ve öğrencileri, son 2 haftada ise Bayer Leverkusen ve Mönchengladbach ile berabere kaldı. Zirvenin 7 puan gerisinde son 11 haftaya giren Freiburg, şampiyonluk umutlarını koruyor. Ev sahibi UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 Turu’na kadar namağlup bir performans ortaya koyarken, ilk yenilgisini Juventus deplasmanında geçtiğimiz hafta aldı. Çeyrek Final şansını zora sokan Freiburg, Avrupa dönüşünde Hoffenheim ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi kazanarak, zirveyle puan farkının açılmasını engellemek istiyor. Freiburg sezonun ilk yarısında konuk olduğu Hoffenheim deplasmanından golsüz beraberlikle dönmeyi başarmıştı. Almanya Bundesliga’da küme düşme tehlikesini yakından hisseden Hoffenheim, tam 13 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Son 13 haftadan 11 mağlubiyet, 2 beraberlik alabilen konuk ekip, 4 hafta önce göreve Pellegrino Matarazzo’yu getirirken, yeni hocasıyla çıktığı tüm maçları kaybetti. Geçtiğimiz hafta Mainz 05 deplasmanından 1-0’lık yenilgiyle dönen Hoffenheim, gol hasretini ise 270 dakikaya çıkardı. Yoluna küme düşme hattının içerisinde devam eden konuk ekip, bu hafta Freiburg deplasmanında galibiyet arayacak. Hem savunma hem de hücum hattında uzun süredir etkisiz kalan Hoffenheim, son haftaların en zayıf halkaları arasında yer alıyor. Almanya Bundesliga’da zirve takibini bırakmayan Freiburg, UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk yenilgisini Son 16 Turu’nda aldı. Lige moralsiz dönen Freiburg, teselliyi Hoffenheim karşısında bulacak ve düşme hattındaki rakibini mağlup ederek, zirve takibini sürdürecektir.

Werder Bremen – Bayer Leverkusen: KGVAR, 1.36 (iddaa) – 1.57 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da 24. hafta heyecanı devam ederken, 12 Mart Pazar günü fikstüründe, Werder Bremen ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak müsabaka, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da ilk 23 haftayı 9 galibiyet, 3 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Werder Bremen, 30 puanla kendisine 11. sırada yer buldu. Ligin yeni temsilcisi bitime 11 hafta kala küme düşme hattından uzak kalmayı başarırken, sezonun ikinci yarısında düşüşe geçerek, üst sıralardan uzak kaldı. Son 10 haftadan 3 galibiyet, 7 mağlubiyet yaşayan Werder Bremen, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Augsburg deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Son 4 haftanın 3’ünde mağlup olan Ole Werner’in öğrencileri, kötü gidişata çare arıyor. Ev sahibi bu hafta Bayer Leverkusen karşısında galibiyet arayacak. Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi’nden galibiyetle dönüyor. Xabi Alonso ve öğrencileri, Son 16 Turu’nun ilk maçında Ferencvaros engelini 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başarırken, tur kapsını araladı. Konuk ekibe galibiyeti getiren goller Kerem Demirbay ve Fayçal Tapsoba’dan geldi. Almanya Bundesliga’da ise haftayı 4-1’lik Hertha Berlin galibiyetiyle noktaladılar. İki kulvarda birden yükselişe geçmeyi başaran konuk ekip, ligde bitime 11 hafta kala 31 puanla 9. sırada kendisine yer buldu. Konuk ekip Avrupa dönüşünde galibiyetlerine devam etmek istiyor. Bayer Leverkusen iç sahada berabere kaldığı Werder Bremen’e deplasmanda konuk olacak. Almanya Bundesliga’da düşüşe geçen Werder Bremen, iç sahada kazanmak istiyor. Bayer Leverkusen ise üst üste galibiyetler alırken, zorlu fikstürde yorgun düştü. Mücadelede iki takımında iyi bir hücum performansı sergilerken, savunmada yetersiz kalacağını düşünüyorum. İki takımda skor üretmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.58

intobet Bahis Oranı: 10.59