sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.03.2023

12 Mart Pazar günü, İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon haline getirdik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Juventus – Sampdoria: MS 1ve KGYOK, 1.42 (iddaa) – 1.92 (intobet) ; İdda fikstüründe 12 Mart Pazar akşamı sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Juventus ile Sampdoria karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 22:45. Juventus cephesinde bir kez daha sahneye Di Maria çıktı ve UEFA Avrupa Ligi’nde galibiyeti getirdi. Freiburg eşleşmesinin ilk maçını iç sahada 1-0 kazanan JUVE, İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta aldığı derbi mağlubiyetini telafi etti. UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna emin adımlarla devam eden ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Roma deplasmanına 4 haftalık galibiyet serisiyle çıkarken, 10 kişi kaldığı derbiden 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Serie A Ligi’ne puan silme cezasının ardından 7. sırada devam eden Juventus, tekrardan yükselişe geçti. Şampiyonlar Ligi potasını hedefleyen ev sahibi, Sampdoria karşısında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde 25. hafta geride kalırken, en zayıf halka Sampdoria oldu. Son 9 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan konuk ekip, 25 haftanın ise 23’ünde puan kaybı yaşadı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Salernitana ile golsüz berabere kalan Sampdoria, son 9 haftadan 6 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. Dejan Stankovic hamlesine rağmen toparlanmayı başaramayan konuk ekip, kalesinde gördüğü 39 gole karşılık, rakip filelere sadece 11 gol gönderebildi. Ligin uzak ara en kötü hücum performansını sergileyen Sampdoria, Juventus deplasmanında güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde derbi mağlubiyeti yaşayan Juventus, Avrupa Ligi galibiyetiyle teselli buldu. Üst sıraları zorlamaya devam eden Juventus, Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Sampdoria’ya karşı gol yemeden galip gelmeyi başaracaktır.

Roma – Sassuolo: MS 1, 1.51 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; Roma sahasında Sassuolo’yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 26. hafta mücadelesi, 12 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 20.00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. Roma iç saha galibiyetlerine devam etti. İtalya Serie A Ligi’nin 25. haftasında ezeli rakibi Juventus’u sahasında konuk eden Roma, derbiyi Gianluca Mancini’nin tek golüyle kazandı. Hafta içi fikstüründe ise Real Sociedad karşısına çıkan Jose Mourinho ve öğrencileri, El Shaarawy ve Marash Kumbulla’nun golleriyle 2-0’lık galibiyete imza attı. Tur kapsını aralayan Roma, 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermedi. İtalya Serie A Ligi’nin 4. sırasında yer alan ve 2. sıradaki İnter ile puan farkını 3’e kadar indirmeyi başaran ev sahibi, Avrupa dönüşünde Sassuolo karşısına çıkacak. Ev sahibi iki kulvarda birden yükselişte. Geçtiğimiz hafta iç sahada Cremonese’yi konuk eden Sassuolo, son haftalardaki yükselişini 3-2’lik galibiyetle sürdürdü. Alessio Dionisi ve öğrencileri, ilk yarıda rakibine 2-0’lık üstünlük kurmayı başarırken, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı. Skor 2-2’ye kadar gelirken, son dakika golüyle büyük bir hatanın kıyısından döndüler. 2’de 2 yapmayı başaran Sassuolo, son 7 haftalık fikstürde ise sadece lider Napoli’ye karşı gol atamadı ve mağlup oldu. Düşme hattıyla puan farkını 12’ye kadar çıkaran konuk ekip, 12. sıraya yükseldi ve rahat bir nefes aldı. Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Sassuolo, bu hafta zorlu Milan deplasmanına konuk olacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’nden istediğini alan Milan, İtalya Serie A Ligi’nde galibiyet arayacak. Devler sahnesinde Tottenham engelini geçmeyi başaran Milan, İtalya Serie A Ligi’nde ise Sassuolo’yu mağlup edecektir.

Cremonese – Fiorentina: MS 2, 1.62 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; S Sport Plus ekranlarından 12 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cremonese ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Cremonese’de tehlike çanları çalıyor. İtalya Serie A Ligi’nde bir türlü küme düşme hattından kurtulmayı başaramayan ev sahibi, ilk 23 haftanın tamamında puan kaybederken, ilk lig galibiyetini 2 hafta önce Roma karşısında aldı. Bu galibiyet en alt sıradan kurtulmalarını sağlarken, düşme hattından kurtulmaları için yeterli olmadı. Geçtiğimiz hafta ise Sassuolo deplasmanında boy gösteren Cremonese, ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. İkinci yarıda harikulade bir geri dönüşle skoru 2-2’ye getirmeyi başaran Davide Ballardini’nin öğrencileri, bitime saniyeler kala kalesinde mağlubiyet gölünü gördü. Kümede kalma savaşında umutları günden güne azalan Cremonese, sahasında Fiorentina’yı konuk edecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Sivasspor’u sahasında konuk eden Fiorentina, Antonin Barak’ın golüyle galibiyete uzanırken, tur kapsını araladı. İyi bir iç saha sınavı veren Vincenzo Italiano ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise 2 haftadır kazanıyor. Hellas Verona ve Milan karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Fiorentina, iki kulvarda birden yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde 25 haftadan 31 puan toplamayı başaran konuk ekip, düşme hattıyla puan farkını 13’e çıkarmayı başarırken, rahat bir konumda yer aldı. Konferans Ligi dönüşünde Cremonese deplasmanına çıkacak olan ekip, ligin zayıf halkası karşısında kazanmak istiyor. İtalya Serie A Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nde üst üste galibiyetlere imza atan Fiorentina, çok formda. Fiorentina galibiyetlerine Cremonese deplasmanında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.47

intobet Bahis Oranı: 6.21