İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Aston Villa Bahis Tahmini 12.03.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıralarda bulunan West Ham evinde, Aston Villa’yı ağırlayacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından izlenebilecek.

West Ham ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. West Ham kazanır 2.25, beraberlik 3.45, Aston Villa kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

West Ham Farklı Kaybetti

West Ham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. AMEX’de Brighton’a konuk olan David Moyes’un öğrencileri, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta aldıkları Nottingham Forest galibiyetinin ardından moraller bozuldu. Premier Lig’de 24 puana sahip olan West Ham’ın düşme hattının sadece 2 puan üzerinde bulunduğunu belirtelim. Bu hafta sonu iç sahada konuk edecekleri Aston Villa karşısında da West Ham’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde West Ham’da Kurt Zouma ve Maxwel Cornet’in sakatlıkları devam ediyor. 

Aston Villa’dan 3 Puan 

Aston Villa, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet daha aldı. Villa Park’da Crystal Palace’ı konuk eden Unai Emery’nin ekibi mücadeleyi tek golle 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Bir önceki hafta ise Goodison Park’da Everton’ı 2-0 ile geçmeyi başarmışlardı. 3 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Aston Villa, Everton ve Crystal Palace galibiyetleri ile çıkışa geçti. Bu hafta konuk olacakları West Ham deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Aston Villa’da Diego Carlos’un sakatlığı devam ediyor. 

West Ham – Aston Villa Maç Bilgileri

West Ham – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports MAX 2 Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Kurt Zouma ve Maxwel Cornet’in sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa’da Diego Carlos’un sakatlığı devam ediyor. 

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Craig Dawson, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

West Ham, Premier Lig’de geçen hafta farklı bir mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları Brighton deplasmanında 4-0 kaybettiler. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildiklerini belirtelim. Aston Villa ise Crystal Palace engelini tek golle geçti. Premier Lig’de oynadıkları son 2 maçı da kazandılar. Ollie Watkins, son dönemde iyi bir performans gösteriyor. Wset Ham favori ama David Moyes’un ekibi adına kolay bir maç olmayacak. Ben her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.81

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham, 1-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan ile ayrılmayı başardı. Aston Villa ile 1-1 berabere kaldılar.