İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Arsenal İddaa Tahmini 12.03.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Lider Arsenal deplasmanda, Fulham’a konuk olacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Fulham ile Arsenal takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fulham galibiyetine 5.65, beraberlik tercihine 4.25, Arsenal galibiyetine ise 1.62 verildiğini görüyoruz.

Fulham Brentford’a Direnemedi 

Fulham, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Brentford deplasmanına konuk oldu. 5 golün atıldığı maçtan puan çıkartamayan Fulham, rakibine 3-2 kaybetti. Premier Lig’de 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Fulham, bu hafta sonu ise Craven Cottage’de lider Arsenal’ı konuk edecek. Özellikle son haftalarda hücum anlamında müthiş bir üretkenlik yakalayan Fulham’ın Premier Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada da skor üretmeyi başardığını belirtelim. Bu hafta Arsenal ile karşı karşıya gelecek Fulham’da Neeskens Kebano’nun sakatlığı sürüyor. 

Arsenal Puan Farkını Korudu 

Arsenal, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Emirates’de Bournemouth’u konuk eden Arsenal, rakibini 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup ederek haftayı 3 uan ile geçti. Bournemouth karşısında rahat bir galibiyet almaları bekleniyordu ama çok zorlandılar. Reiss Nelsson’un şık golüyle kazanan Arsenal, en yakın takipçisi Mancjester City ile aradaki 5 puanlık farkı da korumuş oldu. Mikel Arteta’nın öğrencileri bu hafta ise Craven Cottage’de Fulham’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Arsenal’da Mohamed El Neny ve Gabriel Jesus’un sakatlıkları devam ediyor. 

Fulham – Arsenal Maç Bilgileri

Fulham – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Neeskens Kebano’nun sakatlığı sürüyor. Arsenal’da Mohamed El Neny ve Gabriel Jesus’un sakatlıkları devam ediyor. 

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Boby Reid, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harry Wilson, Nathaniel Chalobah, Joao Palhinha, Andreas Pereira, Willian, Aleksandar Mitrovic

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

İddaa Tahmini

Arsenal, Premier Lig’de liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Bournemouth’u konuk eden Arsenal, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. 90+7’de bulduğu golle 3 puanı alan Arsenal’da moraller yerinde. Fulham ise Brentford deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-2 kaybettiler ve 4 maçlık yenilmezlik serileri sona erdi. Arsenal, maçın net favorisi. Fulham deplasmanında kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.41

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, net bir galibiyet aldı. Trossard’ın 3 asist yaptığı maçta Fulham’ı 3 golle geçtiler.