İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Wolverhampton İddaa Tahmini 12.03.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Wolverhampton deplasmanda, Newcastle United’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Newcastle United ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Newcastle United kazanır 1.70, beraberlik 3.90, Wolverhampton kazanır ise 5.35 olarak açıklanmış.

Newcastle United Düşüşe Geçti 

Newcastle United, Premier Lig’de puan kaybetmeye devam ediyor. 2 hafta önce Liverpool karşısında 2-0 kaybeden Newcastle United, geçtiğimiz hafta sonu ise Etihad’da Manchester City’e direnemedi. Rakibine 2-0 kaybeden Eddie Howe’un öğrencileri, Premier Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadı. Lig Kupası finalinde de Manchester United’a 2-0 kaybederek şampiyonluğu kaçıran Newcastle United, bu hafta St. James Park’da Wolverhampton’ı konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Newcastle United’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Wolverhampton Evinde Kazandı 

Wolverhampton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Tottenham’ı konuk eden Kurtlar, rakibini tek golle 1-0 mağup etti ve altın değerinde bir 3 puan aldı. Premier Lig’de 3 maçlık kazanamama serisini de sona erdiren Julen Lopetegui’nin ekibi küme düşme hattı ile de aradaki puan farkını 5’e çıkartmış oldu. Bu hafta ise Newcastle United deplsamanında da puan arayacaklar. Maç öncesinde Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic’in sakatlığı sürüyor. 

Newcastle United – Wolverhampton Maç Bilgileri

Newcastle United – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic’in sakatlığı sürüyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Loris Karius, Kieran Trippier, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Saint Allan Maximin Sean Longstaff, Alexander Isak, Joelinton

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Matheus Cuha, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Newcastle United, Premier Lig’de üst üste 5 maçtır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da Manchester City’e konuk olan Newcastle United, mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son 5 maçında da puan kaybı yaşayan Eddie Howe’un ekibi 6. Sıraya kadar geriledi. Wolverhampton ise Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Tottenham’ı 1-0 mağlup ettiler. Newcastle United’ın çıkışa geçmesi gerek. Bu hafta Wolverhampton karşısında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, Premier Lig’de 5 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Wolverhampton’ı 2-1 mağlup ettiler.