İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Sevilla İddaa Tahmini 19.03.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Sevilla deplasmanda, Getafe karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşmanın saat 20.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Getafe ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Getafe kazanır 3.00, beraberlik 3.10, Sevilla kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.

Getafe’den 1 Puan

Getafe, La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Cadiz deplasmanına konuk olan Quique Flores’in öğrencileri karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Son 2 maçta 4 puan toplayan Getafe, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. 26 puan ile düşme hattında yer alan Getafe, bu hafta Alfonso Perez’de Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Sevilla karşısında kazanmaları halinde rakibinin önüne geçmeyi başaracaklar. Maç öncesinde Getafe’de Domingos Duarte ve Omar Alderete kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Sevilla’dan Önemli Galibiyet

Sevilla, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Almeria’yı 2-1 ile geçtiler. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartmayı başaran Sevilla’da moraller yerinde. Avrupa Ligi’nde ise hafta içi Kadıköy’de Fenerbahçe’nin konuğu olan Sevilla, rakibi karşısında 1-0 kaybetmesine rağmen turu geçmeyi başardı ve çeyrek finale yükseldi. La Liga’da düşme hattının 2 puan önünde yer alan Sevilla, bu hafta ise Getafe’nin konuğu olacak. Maç öncesinde Sevilla’da Karim Rekik, Marcao, Papu Gomez sakat. Fernando ise kart cezalısı.

Getafe – Sevilla Maç Bilgileri

Getafe – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Domingos Duarte ve Omar Alderete kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Sevilla’da Karim Rekik, Marcao, Papu Gomez sakat. Fernando ise kart cezalısı.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Sevilla, geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Almeria’yı 1-0 geriye düştükleri maçta 2-1 mağlup ettiler. Bu galibiyet ile düşme hattının 2 puan üzerine çıktılar. Getafe ise La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta konuk oldukları Cadiz ile 2-2 berabere kaldılar. Son 2 maçta 4 puan toplayan Getafe umutlarını koruyor. Özellikle son haftalarda iç sahada iyi sonuçlar almaya başlayan bir Getafe var. Sevilla’da moraller yükselmeye başladı. Hem Getafe’den hem de Sevilla’dan gol bekliyorum. Karşılıklı goller atılır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.91

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.15

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla’nın deplasman kabusu devam etti. Alfonso Perez’de Getafe’ye 2-0 kaybettiler.