İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Real Madrid İddaa Tahmini 19.03.2023

İspanya La Liga’da El Clasico derbisi heyecanı yaşanacak. Lider Barcelona iç sahada, Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Barcelona ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Barcelona kazanır 2.22, beraberlik 3.55, Real Madrid kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış.

Barcelona İç Sahada Kaybetmiyor

Barcelona, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. San Mames Barria’da konuk oldukları Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Bu sezon tek hedefi La Liga şampiyonluğu olan Barcelona, en yakın takipçisi Real Madrid’in 9 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise Camp Nou’da Real Madrid’i konuk edecekler. Camp Nou’da oynadığı son 4 maçı da kazanan Barcelona’nın bu sezon La Liga’da iç sahada mağlubiyet yaşamadığını da belirtelim. El Clasico öncesinde Barcelona’dan Ousmane Dembele ve Pedri sakat olan isimler.

Real Madrid Moral Buldu

Real Madrid, La Liga’da 2 maç aradan sonra kazanarak moral buldu. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Espanyol’u 3-1 mağlup ettiler. Geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartmayı başaran Real Madrid, El Clasico öncesinde nefes aldı. Öte yandan Şampiyonlar Ligi’nde de önemli bir galibiyet alan Real Madrid, Bernabeu’da konuk ettiği Liverpool’u 1-0 ile geçerek tur atladı ve adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek finalde ise Chelsea’nin rakibi oldular. El Clasico’da Barcelona’ya konuk olacak Real Madrid, rakibinin 9 puan gerisinde. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de David Alaba’nın sakatlığı devam ediyor.

Barcelona – Real Madrid Maç Bilgileri

Barcelona – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’dan Ousmane Dembele ve Pedri sakat olan isimler. Real Madrid’de David Alaba’nın sakatlığı devam ediyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Andreas Christensen, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Raphinha, Ferran Torres, Ansu Fati, Robert Lewandowski

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Barcelona’da yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Athletic Bilbao’ya konuk olan Barcelona, karşılaşmayı 1-0 kazanarak önemli bir virajı geride bıraktı. El Clasico öncesinde kayıp yaşamamaları önemliydi. Real Madrid ise lider Barcelona’nın 9 puan gerisinde. Geçen hafta Espanyol’u 3-1 mağlup ederek moral buldular. Liverpool karşısında da haftaiçi 1-0 kazanan Ancelotti’nin ekibi Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükseldi. Barcelona, El Clasico’da favori taraf. Real Madrid karşısında sezonun ilk yarısındaki maçı 3-1 kaybetmişlerdi. Barcelona, bu kez rövanşı alır ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.92

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.22

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid’in şampiyonluk umutları iyice azaldı. Camp Nou’da 1-0 öne geçtikleri maçı 2-1 kaybettiler. Barcelona, bu galibiyet ile artık şampi diyebiliriz.