İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Villarreal İddaa Tahmini 19.03.2023

İspanya La Liga’da istikrarsız sonuçlar alan Osasuna bu hafta evinde, Villarreal’i konuk edecek. Mücadele saat 18.15’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Osasuna ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Osasuna kazanır 3.10, beraberlik 3.25, Villarreal kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.  

Osasuna’da Puan Kayıpları

Osasuna, La Liga’da puan kaybetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mesalla’da Valencia’ya konuk olan Osasuna, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son dönemde istediği sonuçları alamayan Osasuna’nın Avrupa umutları da son derece azaldı. La Liga’da oynadıkları son 5 maçta sadece Sevilla deplasmanında kazanabildiler. Bu hafta ise El Sadar’da Villarreal’i konuk edecekler. Maç öncesinde Osasuna’da Aimar Oroz kart cezalısı. Ruben Pena’nın sakatlığı da devam ediyor.

Villarreal 3 Maçtır Kaybetmiyor

Villarreal, hafta içi Konferans Ligi’nde şok bir yenilgi aldı. 1-1’in rövanşında La Ceramica’da Anderlecht’i konuk ettiler ve karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Bu mağlubiyetin ardından Konferans Ligi’ne veda eden Villarreal, artık La Liga’ya odaklanacak. La Liga’da ise 3 maçlık yenilmezlik serisi yakalamayı başardılar. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Real Betis ile 1-1 berabere kalmışlardı. Son 3 maçta 7 puan toplayan Villarreal’in ilk 6 umutları da devam ediyor. Bu hafta Osasuna’ya konuk olacak Villarreal’de Alex Baena kart cezalısı. Francis Coquelin ise sakat.

Osasuna – Villarreal Maç Bilgileri

Osasuna – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da Aimar Oroz kart cezalısı. Ruben Pena’nın sakatlığı da devam ediyor. Villarreal’de Alex Baena kart cezalısı. Francis Coquelin ise sakat.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Kike Barja

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Manuel Trigueros, Boulaye Dia, Yeremy Pino, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Osasuna, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Mestalla’da konuk oldukları Valencia’ya 1-0 kaybettiler. Son haftalarda kazanamkta zorlanan bir Osasuna var. Villarreal ise geçen hafta Real Betis ile 1-1 berabere kaldı. La Liga’da son 3 maçtır kaybetmiyorlar ama hafta içi Konferans Ligi’nde Anderlecht’e karşı 1-0 kaybederek turnuvaya veda ettiler. Osasuna, El Sadar’da artık galibiyet arıyor. Villarreal’i hafta içinden yorgun yakalamışken puan almayı başarırlar. Osasuna’nın taraftarı önünde kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.35

intobet Oranı: 10 (ç), Oran 1.57

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, Avrupa umutlarını devam ettirdi. El Sadar’da Osasuna’yı 3 golle geçerek dikkat çektiler.