Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Rennes İddaa Tahmini 19.03.2023

19 Mart Pazar akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1 mücadelesinde, lider PSG ile Rennes karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:05’te başlama düdüğü çalınacak müsabaka, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, PSG galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.95, Rennes galibiyetine ise 6.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.54, 2.5 Alt 2.48 oran kazandırıyor.

PSG 4 Haftadır Kazanıyor

PSG cephesinde üst üste gelen sakatlık haberleri moralleri bozdu. Neymar, Presnel Kimpembe, Marquinhos, Nordi Mukiele ve Achraf Hakimi’nin sakatlıkları 28. hafta öncesinde devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne Son 16 Turu’nda veda etmek zorunda kalan ve devler sahnesine büyük bir hayal kırıklığı yaşayan PSG, rotasını Fransa Ligue 1’e çevirdi. Ligde 4 haftadır kazanmayı başaran Christophe Galtier’in öğrencileri, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 10’a kadar çıkardı. Üst üste alınan Lille, Marsilya ve Nantes galibiyetlerinin ardından, geçtiğimiz hafta Brest’i deplasmanda mağlup ettiler. Kazanma alışkanlığını sürdüren ev sahibi bitime 11 hafta kala, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaja sahip. Bu avantajı kaybetmek istemeyen yıldızlar topluluğu, bu hafta Rennes karşısında galibiyet arayacak.

Rennes Lider Karşısına Çıkıyor

Fransa Ligue 1’in 27. haftasında Auxerre deplasmanına konuk olan Rennes, düşme hattındaki rakibine diş geçiremedi. Karşılaşma golsüz beraberlikle sona ererken, Rennes önemli gol fırsatlarından yararlanamadı. Marsilya mağlubiyetinin ardından düşüşünü sürdüren Bruno Genesio ve öğrencileri, liderin 19 puan gerisine düştü. 5. sıraya kadar gerileyen konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi vedasının ardından toplanamadı. UEFA Avrupa Ligi macerasına 8 maçtan 1 mağlubiyet alarak veda eden Rennes, Son 16 Play Off Turu’nda Shakhtar Donetsk’e diş geçiremedi. Rotasını tamamen Fransa Ligue 1’e çeviren konuk ekip, bu hafta 2 haftalık galibiyet hasretiyle lider karşısına çıkacak. Sezonun ilk yarısında rakibini mağlup etmeyi başaran Rennes, bir kez daha sürpriz arayacak.

PSG – Rennes Maç Bilgileri

PSG – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Neymar, Presnel Kimpembe, Marquinhos, Nordi Mukiele ve Achraf Hakimi’nin sakatlıkları devam ediyor. Rennes cephesinde Lorenz Assignon, Martin Terrier ve Xeka’nın sakatlıkları devam ediyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Jordy Mukiele, Timothee Pembele, Sergio Ramos, Nuno Mendes, Danilo Pereira, Marco Verratti, Fabian Ruiz, Carlos Soler, Lionel Messi, Kylian Mbappe.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Joe Rodon, Adrien Truffert, Birger Meling, Arthur Theate, Desire Doue, Toko Ekambi, Djed Spence, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde hayal kırıklığı yaşayan PSG, tamamen Ligue 1 şampiyonluğuna odaklandı. Yıldızlar topluluğu ligde son 4 maçını kazanmayı başarırken, şampiyonluk yolunda önemli adımlar attı. PSG’nin iç sahada galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider PSG’nin yenilmezlik serisi sona erdi. Rennes deplasmanda 2 golle lideri mağlup etmeyi başarırken, PSG cepten yedi ve milli ara öncesi yakın rakipleriyle puan farkının azalmasına engel olamadı.