İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Getafe Bahis Tahmini 01.04.2023

İspanya La Liga’da kümede kalma savaşı veren Getafe deplasmanda, Athletic Bilbao’ya konuk olacak. Mücadele saat 17.15’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Athletic Bilbao ve Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Athletic Bilbao kazanır 1.65, beraberlik 3.70, Getafe kazanır ise 6.20 olarak açıklanmış. 

Athletic Bilbao 4 Maç Sonra Kazandı

Athletic Bilbao, La Liga’da 4 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Valladolid deplasmanına konuk olan Ernesto Valverde’nin öğrencileri, baştan sona üstün oynadığı maçta rakibini 3-1 mağlup ederek moral buldu. Bu galibiyet ile kötü gidişata son veren Bask ekibinin Avrupa umutlarını da arttırdığını belirtelim. Taraftarı önünde oynadığı son 2 maçı da kaybeden Athletic Bilbao, bu kez Getafe karşısında 3 puan hedefliyor. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Jon Morcillo ve Inigo Lekue sakat olan isimler.

Getafe’de Moraller Yerinde

Getafe’de moraller yerinde. Milli maç arasından önceki hafta Sevilla ile karşı karşıya gelen Quique Flores’in ekibi, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Sezonun en önemli galibiyetlerinden birini alan Getafe, puanını 29 yaptı ve düşme hattının 3 puan üzerine çıktı. Enes Ünal, Sevilla karşısında da golünü atmayı başardı ve gol krallığında 1. Sırada yer alan Lewandowski’nin takibini sürdürdü. Getafe bu hafta Atletic Bilbao’nun konuğu olacak. Maç öncesinde Getafe’de Gaston Alvarez kart cezalısı.

Athletic Bilbao – Getafe Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Jon Morcillo ve Inigo Lekue sakat olan isimler. Getafe’de Gaston Alvarez kart cezalısı.

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, La Liga’da 4 maçlık galibiyet hasretini sona erdirdi. Konuk oldukları Valladolid deplasmanında 3-1 kazanarak hem moral buldular hem de milli araya 3 puan ile girdiler. Getafe ise Alfonso Perez’de konuk ettiği Sevilla’yı 2-0 ile geçti. Enes Ünal önderliğinde yine önemli bir galibiyet alarak kümede kalma umutlarını devam ettirdiler. Athletic Bilbao, Valladolid galibiyet ile moral buldu. San Mames Barria’da Getafe karşısında da kazanarak 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Athletic Bilbao deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler.