İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Espanyol Bahis Tahmini 01.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Espanyol deplasmanda, Girona’nın konuğu olacak. Mücadele saat 15.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Girona Espanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Girona kazanır 1.98, beraberlik 3.55, Espanyol kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.

Girona 3 Maçtır Kazanamıyor

Girona, La Liga’da milli araya puan kaybı ile giren takımlardan biriydi. Vallecas’da Rayo Vallecano’ya konuk olan Michel’in öğrencileri karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Rayo Vallecano karşısında 2 puan bırakan Girona’nın galibiyet hasreti ise 3 maça çıktı. La Liga’da orta sıralarda yer alan Girona, bu hafta ise Espanyol ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma 2-2 sona ermişti. Maç öncesinde Girona’da Aleix Garcia ve Ibrahima Kebe sakat olan isimler.

Espanyol Alt Sıralarda

Espanyol, La Liga’da kümede kalma mücadelesi veriyor. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada Celta Vigo’yu ağırlayan Diego Martinez’in ekibi sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Celta Vigo karşısında puan almaları bekleniyordu ama kötü bir performans göstererek sahadan puansız ayrıldılar. La Liga’da üst üste 3 maçtır kaybeden Espanyol’da moraller bozuk. Bu hafta konuk olacakları Girona deplasmanında da işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Espanyol’da Adria Pedrosa ve Keidi Bare sakat. Leandro Cabrera ise kart cezalısı.

Girona – Espanyol Maç Bilgileri

Girona – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Aleix Garcia ve Ibrahima Kebe sakat olan isimler. Espanyol’da Adria Pedrosa ve Keidi Bare sakat. Leandro Cabrera ise kart cezalısı.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrera, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Girona, La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanamıyor. Milli araya Rayo Vallecano deplasmanında 2-2’lik beraberlik ile girmişlerdi. Espanyol ise yokları oynuyor. Milli aradan önceki hafta iç sahada konuk ettikleri Celta Vigo’ya 3-1 kaybettiler. La Liga’da üst üste 3 maçtır kaybeden bir Espanyol var ve düşme hattına iyice yaklaştılar. Girona maçın favorisi ama Espanyol’un şiddetle 3 puana ihtiyacı var. Montilivi’de karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona haftayı 3 puan ile kapattı. Düşme hattındaki Espanyol’u 2-1 mağlup etmeyi başardılar.