sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 31.03.2023

31 Mart Cuma akşamı İddaa fikstüründe yer alan mücadeleleri, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Marsilya – Montpellier: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.87 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de liderin en yakın takipçisi Marsilya, 31 Mart Cuma akşamı sahasında 6 haftadır maç kaybetmeyen Montpellier’i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Igor Tudor ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de milli araya 3 haftalık yenilmezlik serisiyle girdi. Son 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran Marsilya, lider ile arasındaki puan farkını 7’ye kadar indirmeyi başardı. Rennes deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyetin ardından, iç sahada Strasbourg ile 2-2 berabere kalan ekip, 10 kişi kalmasına rağmen mağlubiyete yer vermedi. 28. haftada ise tam 20 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Reims engelini deplasmanda 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başardılar. Deplasmanda harika bir sınav veren Marsilya, liderin puan kaybettiği haftada kritik bir galibiyet aldı. Yeniden şampiyonluk yarışına tutunan ev sahibi, milli ara dönüşü sahasında Montpellier’i konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Montpellier engelini deplasmanda 10 kişi kalmalarına rağmen, 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başarmışlardı. Fransa Ligue 1’in 28. haftasında Clermont’u sahasında konuk eden Montpellier, 10 kişi kaldığı mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başarırken, yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkardı. Son 3 haftadan galip ayrılmayı başaran konuk ekip, 6 haftalık fikstürden ise 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Bu süreçte sadece Lens ile 1-1 berabere kalan Montpellier, teknik adam değişikliğinin ardından formunun zirvesine çıktı. Göreve Michel Der Zakarian’ın gelmesiyle birlikte mağlubiyet yüzü görmeyen konuk ekip, düşme hattıyla puan farkını 13’e kadar çıkarmayı başarırken, 11. sırada kendisine yer buldu. Son 6 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Montpellier, yeni hocasıyla iyi hücum performansları sergiledi. Marsilya ve Montpellier, milli ara dönüşünde karşı karşıya gelecek. İki takımda son haftalara damga vurdu. Şampiyonluk yarışı veren Marsilya ve yeni hocasıyla mağlubiyete yer vermeyen Montpellier’i sahasında konuk edecek. Mücadelede iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

Eintracht Frankfurt – Bochum: MS 1, 1.36 (iddaa) – 1.55 (intobet) ; beIN SPORTS 5 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 31 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Eintracht Frankfurt sahasında Bochum’u konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 25. haftasında Union Berlin deplasmanına konuk olan Eintracht Frankfurt, evine 2-0’lık mağlubiyetle döndü ve son 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Leipzig ve Union Berlin deplasmanlarından mağlubiyetlerle dönen Oliver Glasner’in öğrencileri, Wolfsburg ve Stuttgart karşısında ise beraberliklerle yetindi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 mücadelesi veren ev sahibi, devler sahnesine veda ettikten sonra, Almanya Bundesliga’da toparlanamadı. Liderin 13 puan gerisine kadar gerileyen Frankfurt, milli ara ile toparlanma fırsatı yakaladı. Sahasında Bochum’u konuk edecek olan ev sahibi, galibiyetlerine geri dönmek ve üst sıralardaki yerini korumak istiyor. Thomas Letsch ve öğrencileri, iç sahada alınan 1-0’lık Leipzig galibiyetiyle birlikte, düşme hattından kurtulmayı başardı. Erhan Masovic’in ikinci yarıda attığı tek gol galibiyeti getirirken, Köln deplasmanında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından, gol yememe süresini 180 dakikaya çıkarmayı başardılar. Son 2 haftada kazanan ve kalesinde gole geçit vermeyen Bochum, düşme hattının 4 puan üzerine çıktı. Konuk ekip üst üste 4 mağlubiyetle düşme potasına gerilerken, kısa sürede toparlanmayı başardı ve milli araya moralli girdi. Kümede kalma savaşı bitime 9 hafta kala devam eden Bochum, bu hafta Frankfurt deplasmanına konuk olacak. Galibiyetlerine devam etmeye ihtiyaçları var. Almanya Bundesliga’da üst sıra mücadelesini sürdüren Frankfurt, son 4 haftada 10 puan kaybetti ve liderin 13 puan gerisine düştü. Galibiyet hasretine milli ara dönüşünde son vermek isteyen Frankfurt, Bochum karşısında kazanacaktır.

Mallorca – Osasuna: MS 1, 1.98 (iddaa) – 2.22 (intobet) ; İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Haftanın açılış maçında, Mallorca ile Osasuna kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek. Mallorca, La Liga’da milli araya puan kaybı ile girmişti. Benito Villamarin’de Real Betis’in konuğu olan Javier Aguirre’nin ekibi karşılaşmayı 1-0 kaybetti. La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Mallorca’da moraller bozuk. Son 4 maçta sadece 1 puan alabilen Mallorca, bu hafta iç sahada konuk edeceği Osasuna karşısında kazanarak nefes almak istiyor. Maç öncesinde Mallorca’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Osasuna, La Liga’da milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. El Sadar’da Villarreal’i konuk eden Osasuna’nın kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. İç sahada konuk ettikleri rakibine 3-0 kaybeden Osasuna’da puan kayıpları devam etti. Jagoba Arrasate’nin öğrencileri La Liga’da üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. Yaşanan puan kayıplarının ardından 9. Sıraya kadar gerilediler. Bu hafta ise Mallorca’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmuyor. Mallorca, mili araya mağlubiyet ile girdi. Benito Villamarin’de konuk oldukları Real Betis’e 1-0 mağlup oldular. La Liga’da oynadıkları son 4 maçta da galibiyet alamayan Mallorca düşüşünü devam ettiriyor. Osasuna’da ligin formsuz takımlarından biri. Milli araya El Sadar’da aldıkları 3-0’lık Villarreal galibiyeti ile girdiler. Son 3 maçtır gol de atamayan bir Osasuna var. Arrasate için tehlike çanları çalmaya başladı. Mallorca, kendi sahasında iyi sonuçlar alabilen bir takım. Osasuna karşısında da favoriler. Mallorca’yı saha ve seyirci avantajı ile galibiyete bir adım daha yakın.

Toplam İddaa Oranı: 4.47

intobet Bahis Oranı: 6.43