Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Bochum Maç Tahmini 31.03.2023

beIN SPORTS 5 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 31 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Eintracht Frankfurt sahasında Bochum‘u konuk edecek.

intobet, Eintracht Frankfurt galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.45, Bochum galibiyetine ise 5.88 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.36, beraberliğe 3.72, konuk ekibe ise 5.05 oran veriyor.

Eintracht Frankfurt Galibiyet Peşinde

Almanya Bundesliga’nın 25. haftasında Union Berlin deplasmanına konuk olan Eintracht Frankfurt, evine 2-0’lık mağlubiyetle döndü ve son 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Leipzig ve Union Berlin deplasmanlarından mağlubiyetlerle dönen Oliver Glasner’in öğrencileri, Wolfsburg ve Stuttgart karşısında ise beraberliklerle yetindi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 mücadelesi veren ev sahibi, devler sahnesine veda ettikten sonra, Almanya Bundesliga’da toparlanamadı. Liderin 13 puan gerisine kadar gerileyen Frankfurt, milli ara ile toparlanma fırsatı yakaladı. Sahasında Bochum’u konuk edecek olan ev sahibi, galibiyetlerine geri dönmek ve üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

Bochum 2 Haftadır Kazanıyor

Thomas Letsch ve öğrencileri, iç sahada alınan 1-0’lık Leipzig galibiyetiyle birlikte, düşme hattından kurtulmayı başardı. Erhan Masovic’in ikinci yarıda attığı tek gol galibiyeti getirirken, Köln deplasmanında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından, gol yememe süresini 180 dakikaya çıkarmayı başardılar. Son 2 haftada kazanan ve kalesinde gole geçit vermeyen Bochum, düşme hattının 4 puan üzerine çıktı. Konuk ekip üst üste 4 mağlubiyetle düşme potasına gerilerken, kısa sürede toparlanmayı başardı ve milli araya moralli girdi. Kümede kalma savaşı bitime 9 hafta kala devam eden Bochum, bu hafta Frankfurt deplasmanına konuk olacak. Galibiyetlerine devam etmeye ihtiyaçları var.

Eintracht Frankfurt – Bochum Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt cephesinde Tuta kart cezalısı. Eric Ebimbe’nin ise sakatlığı devam ediyor. Bochum’da Danilo Soares kart cezalısı.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Daichi Kamada, Djibril Sow, Mario Götze, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Teodoro Soares, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Jordi Osei-Tutu, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst sıra mücadelesini sürdüren Frankfurt, son 4 haftada 10 puan kaybetti ve liderin 13 puan gerisine düştü. Galibiyet hasretine milli ara dönüşünde son vermek isteyen Frankfurt, Bochum karşısında kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kolo Muani’nin golü galibiyet için yeterli olmadı. Frankfurt iç sahada 1-0 geriden gelerek skoru 1-1’e getirmeyi başarırken, Bochum karşısında galibiyet için yeterli olamadı. İki takımda haftayı 1’er puanla noktaladı.