İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Brentford Bahis Tahmini 01.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Brighton evinde, Brentford’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports MAX 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Brighton ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Brighton kazanır 1.70, beraberlik 4.10, Brentford kazanır ise 5.10 olarak açıklanmış. 

Brighton’da Avrupa Umutları

Brighton, Prremier Lig’de Avrupaa umutlarını sürdürüyor. Roberto De Zerbi’nin öğrencileri, 42 puan ile 7. sırada yer alıyor. Milli maç arasından önceki hafta Crystal Palace’ı tek golle 1-0 mağlup eden Brighton, ilk 4 umutlarını da devam ettiriyor. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Brighton, bu hafta AMEX’de Brentford ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Brighton 2-0 kaybetmişti. Bu hafta sonu ise 3 puan alarak yenilmezlik serisini sürdürmek istiyorlar.

Brentford’dan 1 Puan

Brentford, Premier Lig’de milli araya beraberlik ile giren takımlarda biriydi. İç sahada Leicester City’i konuk eden Brentford, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Bir önceki hafta ise Southampton deplasmanında 2 golle kazanan Brentford, Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta konuk olacakları Brighton’ın sadece 1 basamak gerisindeler ve eşit puana sahipler. Maç öncesinde Brentford’da Shandon Baptiste kart cezalısı. Thomas Strakosha ve Kristoffer Ajer’ın sakatlıkları devam ediyor.

Brighton – Brentford Maç Bilgileri

Brighton – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Shandon Baptiste kart cezalısı. Thomas Strakosha ve Kristoffer Ajer’ın sakatlıkları devam ediyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Solly March, Kaouru Mitoma, Danny Welbeck

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Brighton’ın Premier Lig’de Avrupa umutları devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta AMEX’de Crystal Palace’ı tek golle geçtiler. Son 3 maçta 7 puan toplayan Roberto De Zerbi’nin ekibi şimdilik 7. sırada. İlk 4 şansları da var. Brentford ise milli araya 1 puan ile girdi. İç sahada konuk ettikleri Leicester City ile 1-1 berabere kaldılar. Brentford’un bu hafta işi pek kolay değil. Brighton, maçın favorisi. AMEX’de konuk edecekleri Brentford karşısında da kazanarak ilk 4 umutlarını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Müthiş bir maç oldu. Brentford 3 kez öne geçti ama Brighton pes etmedi. Karşılaşma 3-3 sona erdi.