İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Aston Villa İddaa Tahmini 01.04.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün son maçı. Chelsea evinde, Aston Villa ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Chelsea ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 1.70, beraberlik 3.95, Aston Villa kazanır ise 5.20 olarak açıklanmış.

Chelsea Favori Taraf

Chelsea, Premier Lig’de milli araya beraberlik ile girdi. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Everton ile 2-2 berabere kaldılar. 2 kez öne geçtiği maçta 1 puana razı olan Graham Potter’ın ekibi son haftalarda Premier Lig’de çıkışa geçmiş durumda. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçta 7 puan topladılar ve Avrupa umutlarını sürdürdüler. Bu hafta sonu ise Stamford Bridge’de Aston Villa’yı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Chelsea’de Armando Broja ve Thiago Silva’nın sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa Çıkışa Geçti

Aston Villa, Premier Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Milli maç arasından önceki hafta Bournemouth’u konuk eden Unai Emery’nin öğrencileri, karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de son 4 maçta tam 10 puan toplayan Aston Villa’da moraller yerinde. Avrupa umutlarını arttıran Aston Villa, bu hafta Stamford Bridge’de Chelsea karşısında da puan arayacak. Maç öncesinde Aston Villa’da Boubacar Kamara ve Philippe Coutinho sakat olan isimler.

Chelsea – Aston Villa Maç Bilgileri

Chelsea – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Armando Broja ve Thiago Silva’nın sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa’da Boubacar Kamara ve Philippe Coutinho sakat olan isimler.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Cesar Azpilicueta, Kalidou Koulibaly, Thiago Silva, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Chelsea, milli araya Everton beraberliği ile girmişti. 2 kez öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve mücadeleyi 2-2 tamamladılar. Son 3 maçta 7 puan alan Maviler, toparlanma sinyalleri vermeye başladı. Aston Villa ise çıkışta. Premier Lig’de son 4 maçta 10 puan topladılar. Milli araya Bournemouth galibiyeti ile giren Aston Villa, rakibini 3-0 mağlup etmişti. Buendia ve Watkins çok formda. Stamford Bridge’de gollü bir maç izleriz. En az 3 gol beklentim var. Tercihim 2.5 gol üstü.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.67

Betroad Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.91

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea evinde şok bir mağlubiyet yaşadı. Aston Villa’ya 2-0 mağlup oldular.