Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Mönchengladbach Maç Tahmini 02.04.2023

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 2 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Köln ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek.

intobet, Köln galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.56, Mönchengladbach galibiyetine ise 3.17 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.76, 2.5 Alt 2.11 oran kazandırıyor.

Köln Zor Günler Geçiriyor

Almanya Bundesliga’da son 5 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Köln, adım adım düşme potasına yaklaşırken, teknik adam Steffen Baumgart’ın tahtı sallanmaya başladı. Milli ara öncesinde Dortmund deplasmanına konuk olan ev sahibi, sahadan 6-1’lik hezimetle ayrıldı. Düşme hattıyla puan farkı 6’ya kadar inerken, Köln son 9 haftaya girdiğimiz bu zorlu fikstürde, zor günler geçiriyor. Milli ara dönüşünde Gladbach karşısına çıkacaklar. Sezonun ilk yarısında rakibine deplasmanda 5-2 kaybeden ev sahibi, hücum hattında etkili olurken, savunma performansıyla sınıfta kaldı. Son 5 hafta kalesinde tam 13 gol gören Köln, rakip fileleri ise sadece 1 kez havalandırabildi. Steffen Baumgart ve öğrencileri, milli aradan galibiyetle dönmek istiyor.

Mönchengladbach Galibiyeti Kaçırdı

Daniel Farke ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. İç sahada berabere kalan konuk ekip, deplasmanda ise mağlup olmaktan kurtulamadı. Taraftarı önünde konuk ettiği Freiburg ve Werder Bremen karşısında 1’er puan alan ekip, Leipzig ve Mainz 05 deplasmanlarından ise mağlup ayrıldı. Dış sahada 2 haftada 7 gol yiyen Gladbach, rakip filelere ise gol gönderemedi. Son olarak sahasında Werder Bremen’i konuk eden Farke ve öğrencileri, 2 kez öne geçtiği mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Son dakika golüne engel olamayan ve 1 puanla yetinen ekip, bitime 9 hafta kala 31 puanla 10. sırada yer alıyor.

Köln – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Köln – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln’de Florian Dietz’in sakatlığı devam ediyor. Mönchengladbach takımında Tony Jantschke’nin sakatlığı devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Ellyes Skhiri, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Lars Stindl, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Stefan Lainer, Patrick Herrmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Borges Sanches.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, haftalardır maç kazanamayan Köln ve Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. İki takımda kötü gidişatına son vermek istiyor. Milli arayla dinlenme fırsatı bulan taraflar, lige iyi bir geri dönüş yapacak ve 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Köln ve Mönchengladbach, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaramadı. İki takımda mücadelede gol fırsatlarını iyi değerlendiremedi ve bizleri yanılttı.