İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Lazio Maç Tahmini 02.04.2023

Monza ile Lazio, milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi‘nde kozlarını paylaşacak. 2 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yaayınlanacak.

intobet, Monza galibiyetine 3.55, beraberliğe 3.35, Lazio galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Monza 3 Haftadır Kaybetmiyor

Monza, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta mağlubiyete yer vermedi. Empoli karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından, Hellas Verona ve Cremonese ile 1-1 berabere kaldılar. 2 maçta da geriden gelerek skoru eşitlemeyi başaran Raffaele Palladino’nun öğrencileri, düşme hattıyla puan farkını 15’e kadar çıkarmayı başardı ve bitime 11 hafta kala rahat bir konumda yer aldı. Göreve Raffaele Palladino’nun gelişiyle birlikte yükselişe geçen Monza, son 13 haftada ise sadece Milan ve Salernitana’ya kaybetti. Kolay kolay maç kaybetmeyen ligin yeni temsilcisi, milli ara dönüşünde Lazio ile karşı karşıya gelecek.

Lazio 5 Maçtır Kaybetmiyor

Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde milli ara öncesi liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. Sarri ve öğrencileri, Roma derbisinden 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başarırken, yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkardı ve 2. sırayı ele geçirdi. 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza atan Lazio, bu hafta ise Monza deplasmanına konuk olacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne veda etmesinin ardından rotasını tamamen Serie A Ligi’ne çeviren konuk ekip, lider ile arasındaki puan farkını 19’a indirdi. Son 8 maçında 2.5 gol barajı aşılmayan Lazio, son haftalarda iyi savunma performansıyla dikkat çekiyor. Sezonun ilk yarısında ligin yeni temsilcisi Monza’yı iç sahada mağlup etmeyi başaran konuk ekip, deplasmanda da kazanarak, 2. sıradaki yerini korumak istiyor.

Monza – Lazio Maç Bilgileri

Monza – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza takımında Armando Izzo ve Matteo Pessina kart cezalısı. Lazio cephesinde ise Adam Marusic’in sakatlığı devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Patrick Ciurria, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Nicolo Casale, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Danilo Cataldi, Matteo Cancellieri, Pedro.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Lazio, 2. sıraya kadar yükseldi. Liderin en yakın takipçisi olarak son 11 haftaya girmeyi başaran Lazio, galibiyetlerine Monza karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.86

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio deplasmanda Pedro ve Milinkovic-Savic’in golleriyle kazandı. Monza’ya gol şansı tanımayan Lazio, aradan harika bir galibiyetle döndü. Kazananları tebrik ederiz.