İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Torino İddaa Tahmini 03.04.2023

Sassuolo sahasında Torino‘yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 28. hafta mücadelesi, 3 Nisan Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Sassuolo galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.25, Torino galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Sassuolo Çok Formda

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftaya aldığı üst üste galibiyetlerle damga vurdu. Bu sezon ilk kez üst üste 4 galibiyet almayı başaran ev sahibi, Lecce, Cremonese, Roma ve Spezia engellerini kayıpsız geçti. Alessio Dionisi ve öğrencileri, milli araya çok formda ve moralli girdi. 27 haftayı 10 galibiyet, 6 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Sassuolo, 36 puanla 12. sırada yer aldı. Düşme hattıyla puan farkını 17’ye kadar çıkarmayı başaran ev sahibi, bitime 11 hafta kala ligde rahat bir nefes almayı başardı. Milli ara dönüşü sahasında Torino’yu konuk edecek olan Sassuolo, deplasmanda mağlup etmeyi başardığı Torino karşısında galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Torino Evinde Lidere Kaybetti

Torino, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 27 haftayı 10 galibiyet, 7 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakırken, 37 puanla kendisine 11. sırada yer buldu. Düşme hattından uzak kalmayı başaran Ivan Juric’in öğrencileri, kalesinde gördüğü 33 gole karşılık, rakip fileleri 29 kez havalandırmayı başardı. Milli ara öncesi Bologna ve Lecce karşısında üst üste galibiyetlere imza atan konuk ekip, lider Napoli karşısında ise 4-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Napoli maçına kadar üst üste 2 galibiyet almayı başaran ve kalesini 180 dakika boyunca gole kapatan Torino, lider karşısında ise hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kaldı. Milli ara dönüşü Sassuolo deplasmanına çıkacak olan Torino, ligdeki en yakın rakibini mağlup ederek, üst sıraları zorlamaya devam etmek istiyor.

Sassuolo – Torino Maç Bilgileri

Sassuolo – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino cephesinde Ola Aina ve Ivan Ilic’in sakatlıkları bu hafta devam ediyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Rogerio, Martin Erlic, Kiriakopoulos, Nedim Bajrami, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Armand Lauriente, Gregoire Defrel.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Aleksey Miranchuk, Nemanja Radonjić, Sasa Lukic, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda milli aradan galibiyetle dönmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında etkili olmayı başaran Sassuolo ve Torino, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sassuolo ve Torino 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulmayı başarırken, birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı. Kazananları tebrik ederiz.