İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Lecce Maç Tahmini 03.04.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 28. hafta heyecanı devam ederken, Empoli sahasında Lecce‘yi konuk edecek. 3 Nisan Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alırken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Empoli galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.10, Lecce galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.14, 2.5 Alt 1.71 oran kazandırıyor.

Empoli Düşüşe Geçti

Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. 8 haftalık fikstürden 5 mağlubiyet, 3 beraberlik alan ev sahibi, son 4 haftanın tamamında mağlup oldu. İtalya Serie A Ligi’nde milli ara öncesi Atalanta deplasmanına konuk olan Empoli, evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü. İlk 27 haftayı 6 galibiyet, 10 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, maç kazanmakta fazlasıyla zorlanıyor. Kalesinde tam 36 gole engel olamayan Empoli, rakip filelere ise sadece 24 gol göndermeyi başardı. Hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kalan ev sahibi, bu hafta Lecce’yi sahasında konuk edecek. Düşme hattıyla arasında 9 puan fark bulunan Empoli, en yakın rakibi karşısında kazanmak istiyor.

Lecce Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi’nin 27. haftasında Fiorentina’yı sahasında konuk eden Lecce, deplasmanda 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, üst üste 4. yenilgisini yaşadı. Son 4 haftada Sassuolo, İnter, Torino ve Fiorentina’ya kaybeden konuk ekip, adım adım küme düşme hattına yaklaştı. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaramayan Marco Baroni’nin öğrencileri, bitime 11 hafta kala düşme hattının 8 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Son 4 haftanın en zayıf performanslarından birini sergileyen Lecce, galibiyet adına güven vermekten çok uzakta. Milli ara dönüşünde Empoli deplasmanına çıkacak olan konuk ekip, en yakın rakibi karşısında da galibiyet adına güven vermeyi başaramadı.

Empoli – Lecce Maç Bilgileri

Empoli – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de Guglielmo Vicario’nun sakatlığı devam ediyor. Lecce’de ise Samuel Umtiti ve Youssef Maleh kart cezalısı. Marin Pongracic’in ise sakatlığı devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Akpa-Akpro, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Giuseppe Pezzella, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Lorenzo Colombo.

İddaa Tahmini

Son haftalarda maç kazanmakta ve kalesini gole kapatmakta zorlanan Empoli ve Lecce, adım adım küme düşme hattına yaklaştı. İki takımda aradan galibiyetle dönerek, kötü gidişata son vermek istiyor. Empoli ve Lecce’nin kalesini gole kapatmayı başaramayacağını ve mücadelede karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.73

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Empoli iç sahada tek golle kazandı. Lecce’ye 90 dakika boyunca gol şansı tanımayan ev sahibi, tek golle 3 puanı hanesine yazdırdı.