İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Rayo Vallecano İddaa Tahmini 03.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Rayo Vallecano deplasmanda, Valencia’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Valencia ile Rayo Vallecano zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Valencia galibiyetinin 2.15, beraberlik tercihinin 3.25, Rayo Vallecano galibiyetinin ise 3.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Valencia Düşme Hattında

Valencia, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Milli maç arasından önceki hafta Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e konk olan Ruben Baraja’nın ekibi sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Güçlü rakibine karşı direnç gösteremediler. Deplasman karnesi zayıf olan Valencia, iç sahada aldığı galibiyetler ile ayakta durmaya çalışıyor. Mestalla’da oynadıkları son maçta Osasuna’yı 1-0 ile geçmişlerdi. Bu hafta Rayo Vallecano’yu konuk edecek Valencia’da eksik bulunmuyor.

Rayo Vallecano Düşüşe Geçti

Rayo Vallecano’nun La Liga’da galibiyet hasreti devam ediyor. Andoni Sagarna’nın ekibi milli maç arasından önceki hafta konuk ettiği Girona karşısında da 3 puan alamadı. Vallecas’da konuk ettikleri rakibi ile 2-2 berabere kaldılar. 2 kez öne geçmelerine rağmen 2 puan bırakan Rayo Vallecano’da galibiyet hasreti 6 maça çıkmış oldu. La Liga’da Avrupa umutlarını azaltmaya başlayan Rayo Vallecano bu hafta Valencia’ya konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Rayo Vallecano’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Valencia – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Valencia – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Samuel Lino

Rayo Vallecano'nun ilk 11'i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

İddaa Tahmini

Valencia, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Milli maç arasından önceki hafta Atletico Madrid’e farklı kaybettiler. Mestlla’da ise son 2 maçını kazanarak ayakta kalmaya çalışan Valencia, bu hafta Rayo Vallecano karşısında maçın favorisi. Konuk ekip hiç güven vermiyor. Son dönemde üst üste puan kayıpları yaşıyorlar. La Liga’da oynadıkları son 6 maçta da galibiyet alamadılar. Mestalla’da da işleri zor. Valencia’nın zor da olsa kazanarak haftayı 3 puan ile kapatacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.88

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano’da galibiyet hasreti devam etti. Valencia deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.