Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 03.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 10 maçtır kaybetmeyen Fatih Karagümrük deplasmanda, İstanbulspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

İstanbulspor ve Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. İstanbulspor kazanır 3.30, beraberlik 3.73, Fatih Karagümrük kazanır ise 2.22 olarak açıklanmış. 

İstanbulspor Deplasmanda Kaybetti

İstanbulspor, Süper Lig’de milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Fatih Tekke’nin ekibi Vodafone Park’da konuk olduğu Beşiktaş’a 3-1 mağlup oldu. Güçlü rakibine karşı pek fazla bir varlık gösteremediler. Süper Lig’de 3 maçlık galibiyet serisi sona eren İstanbulspor, 24 puan ile 16. Sıraa bulunuyor. Ligin dibindeki Ümraniyespor’un sadece 1 puan önündeler. Bu hafta iç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk edecek İstanbulspor’da Duhan Aksu’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Fatih Karagümrük Mağlubiyeti Unuttu

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Andre Pirlo’nun ekibi milli maç arasından önceki hafta konuk ettiği Başakşehir ile 2-2 berabere kalmıştı. Rakibi karşısında 2 kez geriye düştükleri maçtan 1 puan çıkartmayı başardılar ve yenilmezlik serisini devam ettirdiler. Üst üste 10 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Kırmızı Siyahlılar, bu hafta konuk olacağı İstanbulspor karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı sürüyor.

İstanbulspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

İstanbulspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Duhan Aksu’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı sürüyor.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Davide Biraschi, Ibrahim Dresevic, Rayyan Banniya Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Mbaye Diagne

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de üst üste 10 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Milli araya 1 puan ile giren Pirlo’nun ekibi Başakşehir ile 2-2 berabere kalmıştı. 2 kez geriye düştükleri maçtan puan almayı başardılar. İstanbulspor ise 3 maç aradan sonra mağlup oldu. Beşiktaş deplasmanında 3-1 kaybeden Fatih Tekke’nin öğrencileri milli araya mağlubiyet ile girdi. İstanbulspor, son dönemde iyi performans gösteriyor. Özellikle hücumda daha üretken olmaya başladılar. Fatih Karagümrük’de kolay skor üretiyor. Gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük, yenilmezlik serisini devam ettirdi. İstanbulspor deplasmanında tek golle kazandılar ve üst sıra takibini devam ettirdiler.