İddaa Tahminleri ve Analizleri

Annecy Toulouse İddaa Tahmini 06.04.2023

beIN SPORTS 4 ekranlarından 6 Nisan Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te canlı yayınlanacak olan Fransa Kupası Yarı Final mücadelesinde, Annecy ile Toulouse karşı karşıya gelecek.

intobet, Annecy galibiyetine 4.33, beraberliğe 3.60, Toulouse galibiyetine ise 1.78 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.00 oran kazazndırıyor.

Annecy Güven Vermedi

Fransa Kupası’nda Yarı Final Turu’nun sürpriz takımı Annecy, Fransa Ligue 2’de küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Ev sahibi Fransa Kupası’nda 6 tur geçerek adını  Yarı Final Turu’na kadar yazdırmayı başarırken, en büyük sürprizini Marsilya karşısında yaptı. Zorlu Velodrome deplasmanında normal süreyi 2-2’lik beraberlikle tamamlayan ev sahibi, seri penaltılarla Marsilya’yı tur dışına itti. Fransa Ligue 2’de ise Laurent Guyot ve öğrencileri, tam 5 maçtır puan kayıpların engel olamıyor. Son 5 haftadan 4 mağlubiyet, 1 beraberlik alabilen Annecy, son olarak geçtiğimiz hafta Nimes deplasmanına konuk oldu ve evine 4-0’lık mağlubiyetle döndü. Ev sahibi bir ke daha teselliyi Fransa Kupası’nda arayacak.

Toulouse Kupa Serüvenine Odaklandı

Fransa Ligue 1’de üst üste puan kayıpları yaşayan Toulouse, rotasını Fransa Kupası’na çevirdi. Kupanın sürpriz takımları arasında yer alan Philippe Montanier’in öğrencileri, Yarı Final Turu’na kadar Lannion, Reims, Ajaccio ve Rodez’i mağlup etmeyi başardı. Fransa Ligue 1’e yeni yükselen ve bu sezon lige adapte olmakta zorlanan konuk ekip, kupa serüveninde ise sürpriz galibiyetlerle dikkat çekti. Fransa Ligue 1’de son 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 galibiyetle geride bırakan konuk ekibin, düşme hattıyla arasında 9 puan fark bulunuyor. Son 9 haftaya girilirken tehlike hattında yer almaya devam eden Toulouse, Fransa Kupası’nda galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Annecy – Toulouse Maç Bilgileri

Annecy – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Annecy’nin 11’i Belli mi?

Annecy’nin muhtemel kadrosu: Florian Escales, Gaby Jean, Maximer Bastian, Ahmed Kashi, Francois Lajugie, Mouanga, Pajot, Demoncy, Testud, Bosetti, Shamal.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Mikkel Desler, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

İddaa Tahmini

Fransa Kupası’nda Yarı Final heyecanı yaşanırken, Toulouse hem kadro kalitesi hem de bu sezonki lig performansıyla rakibinden bir adım daha önde görünüyor. Toulouse alt ligde mücadele eden Annecy karşısında hata yapmayacak ve 90 dakika sonunda final biletini cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.55

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Toulouse deplasmanda Zakaria Aboukhlal ve Fares Chaibi’nin golleriyle galip gelmeyi başardı. Fransa Kupası’nda final biletini cebine koymayı başaran konuk ekip, Annecy karşısında bizleri yanıltmadı.