Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Kayserispor İddaa Tahmini 06.04.2023

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe evinde, Kayserispor’u konuk edecek. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşma A SPOR kanalından ekranlara gelecek.

Fenerbahçe ile Kayserispor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Fenerbahçe galibiyetinin 1.45, beraberlik tercihinin 5.00, Kayserispor galibiyetinin ise 7.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fenerbahçe Tur Peşinde

Fenerbahçe, bu hafta içi Türkiye Kupası çeyrek final maçında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Son 16 turunda Kadıköy’de konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup eden Sarı Lacivertliler turu geçen taraf olmuştu. Süper Lig’de ise geçen hafta sonu şok bir yenilgi aldılar ve 10 kişi kalan Beşiktaş karşısında 1-0 önde oldukları maçı 4-2 kaybettiler. Üstelik Fenerbahçe 1-0 öndeyken bir de penaltı kaçırdı. Fenerbahçe’de moraller ciddi şekilde bozuk ve bu hafta kupada tur atlayarak moral bulmak istiyorlar. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres, Joshua King, Lincoln ve Michy Batshuayi sakat olan isimler.

Kayserispor Sürpriz Peşinde

Kayserispor, Türkiye Kupası’nda son 16 turunda konuk olduğu Antalyaspor karşısında 2-0 kazandı ve turu geçen taraf oldu. Uzatmalarda buldukları 2 golle çeyrek finale yükselen Kayserispor, bu turda ise Fenerbahçe’ye konuk olacak. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor deplasmanında 4-3 kazanan Çağdaş Atan’ın ekibinde moraller yerinde. Sürpriz bir galibiyet alan Sarı Kırmızılılar, puanını 41 yaptı ve Süper Lig’de 7. Sıraya yükseldi. Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe – Kayserispor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres, Joshua King, Lincoln ve Michy Batshuayi sakat olan isimler.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Atilla Szalai, Bright Osayi Samuel, Willian Arao, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Joao Pedro, Enner Valencia

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Gustavo Campanharo, Andrea Bertolacci, Carlos Mane, Mame Thiam, Mario Gavranovic

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller bozuk. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu derbide Beşiktaş’a 4-2 kaybeden Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı. 10 kişi kalan rakibine karşı 1-0 önde oldukları maçı 4-2 kaybettiler. Kayserispor ise geçen hafta Süper Lig’de Trabzonspor deplasmanında 4-3 kazanmayı başardı. Türkiye Kupası’nda bir önceki turda Antalyaspor’u elemeyi başarmışlardı. Fenerbahçe turun favorisi ve Türkiye Kupası’nda da olası bir elenme de camia için zor günler oluşabilir. Kayserispor karşısında Fenerbahçe’nin gollü bir galibiyet alarak turu geçmesini bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.69

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe rahat kazandı. Kayserispor eneglini 3-1 ile geçen Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nda yarı finale yükseldi.