sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.04.2023

İddaa fikstüründe 5 Nisan Çarşamba akşamı yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Fransa Kupası, Almanya DFB Kupası ve İtalya Kupası kapsamında sahne alacak mücadelelerle kazanmanızı dileriz.

Leipzig – Borussia Dortmund: MS 2, 2.49 (iddaa) – 2.95 (intobet) ; İddaa fikstüründe 5 Nisan Çarşamba akşamı yer alan Almanya DFB Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, Leipzig ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati 21.45. Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne teknik adam değişikliğinin ardından damga vurmayı başaran Leipzig, son haftalarda düşüşe geçti. Marco Rose önderliğinde devler sahnesine Son 16 Turu’nda veda eden ev sahibi, Almanya Bundesliga’daa ise üst üste 2 mağlubiyet aldı. Yeni hocasıyla ilk kez 2 hafta boyunca mağlup olan Leipzig, son 180 dakikada skor dahi üretmeyi başaramadı. Milli ara dönüşünde kötü gidişatına devam eden Rose ve öğrencileri, teselliyi Almanya DFB Kupası’nda arayacak. Teutonia, Hamburg ve Hoffenheim’ı mağlup ederek Çeyrek Final biletini cebine koyan ev sahibi, bu hafta Dortmund karşısında zorlu bir sınav verecek. Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu sadece  1 hafta koruyabildi. Milli ara öncesi yenilmezlik serisini 10 haftaya çıkarmayı başaran ve Bayern Münih’in ellerinden liderlik koltuğunu almayı başaran Edin Terzic’in öğrencileri, milli ara dönüşü Der Klassiker mağlubiyetiyle, liderlik koltuğunu kaybetti. Son 8 haftaya girilirken, liderin 2 puan gerisine düştüler. Derbi mağlubiyetinin ardından rotasını Almanya DFB Kupası’na çeviren konuk ekip, Leipzig deplasmanında galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında rakibine deplasmanda mağlup olan Dortmund, iç sahada ise Leipzig engelini galibiyetle geçti. Dortmund yeniden yükselişe geçmek istiyor. Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu Der Klassiker mağlubiyetiyle kaybeden Dortmund, tam 10 hafta sonra mağlubiyet yaşadı. Sarı Siyahlılar, derbi mağlubiyetinin etkilerini kısa sürede atlatmayı başaracak ve kupa galibiyetiyle yoluna devam edecektir.

Nantes – Lyon: KGVAR, 1.40 (iddaa) – 1.65 (intobet) ; 5 Nisan Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22.10’da sahne alacak olan Fransa Kupası Yarı Final mücadelesinde, Nantes ile Lyon karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi beIN SPORTS ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Nantes cephesinde puan kayıpları devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden ev sahibi, sezon boyunca 3 kulvarda birden mücadele etmekte zorlanırken, önce Avrupa hayallerine veda etti, ardından Fransa Ligue 1’de üst üste puan kayıpları yaşadı. Son 6 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, 4 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Milli ara dönüşünde iç sahada Reims engeline takılan ve 3-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Nantes’in, düşme hattıyla puan farkı 4’e kadar indi. Fransa Kupası’nın son şampiyonu Nantes, Fransa Kupası Çeyrek Final Turu’nda boy gösterecek. Ev sahibinin galibiyete ihtiyacı var. Lyon, Fransa Ligue 1’de son 5 hafta mağlubiyete yer vermedi. Laurent Blanc ve öğrencileri, son 5 haftalık fikstürden 3 beraberlik, 2 galibiyet almayı başarırken, milli ara dönüşünde konuk olduğu PSG depalsmanından 3 puanla çıkmayı başardı. Lider karşısında harika bir performans sergileyen konuk ekip, Barcola’nın ikinci yarıda attığı tek golle 3 puana uzandı. Avrupa hayallerini son 8 haftaya taşımayı başaran Lyon, 44 puanla 9. sıraya yükseldi. Fransa Kupası’nda ise Metz, Chambery ve Genoble engellerini aşmayı başaran konuk ekip, bu kez ligde 2 kez berabere kaldığı Nantes karşısına çıkacak. Sezonu kupayla kapatmak isteyen Blanc ve öğrencileri, final biletini rakibinin ellerinden almak istiyor. Fransa Kupası’nın son sahibi Nantes, teselliyi bir kez daha kupada arayacak. Ligde birbirlerine 2 maçta da üstünlük kuramayan Nantes ile Lyon, Yarı Final Turu’nda rakip fileleri havalandırmayı başaracak ve galibiyet şansını son dakikaya kadar taşıyacaktır.

Cremonese – Fiorentina: MS 2, 1.56 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; Cremonese sahasında Fiorentina’yı konuk edecek. İtalya Kupası Yarı Final mücadelesi, 5 Nisan Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Mücadelenin yayın ekranı TRT Spor. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Cremonese, bitime 10 hafta kala en alt sıradan kurtulamadı. İlk haftalardan itibaren ligin en dibine demir atan ev sahibi, 28 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Küme düşme adayları arasında başı çeken Cremonese, Davide Ballardini hamlesine rağmen küme düşme tehlikesini atlatamadı. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 12’ye kadar çıkarken, ev sahibi milli ara dönüşünde Atalanta’ya iç sahada 3-1’lik skorla kaybetti. İtalya Kupası’nda ise büyük sürprizlere imza atan Cremonese, Roma ve Napoli karşısında aldığı sürpriz galibiyetlerle dikkat çekti. Ligde aradığı başarıyı bulamayan ev sahibi, bir kez daha teselliyi İtalya Kupası’nda arayacak. Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’ne son 5 haftada damga vurdu. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, son 5 haftada Hellas Verona, Milan, Cremonese, Lecce ve İnter’i mağlup etmeyi başardı. Son 5 haftanın 4’ünde kalesini gole kapatmayı başaran konuk ekip, harika bir form grafiği yakaladı. Milli ara dönüşünde İnter deplasmanına konuk olan ve sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran Fiorentina, aynı zamanda UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde galibiyetlerine devam etti ve Çeyrek Final biletini cebine koydu. 3 kulvarda birden yoluna devam eden konuk ekip, bu hafta Cremonese deplasmanında galibiyet arayacak. İtalya Kupası Çeyrek Final eşleşmesinde, Fiorentina favori taraf. İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır kazanan Fiorentina, milli ara dönüşü galibiyetlerine İnter deplasmanında devam etti. Fiorentina, Çeyrek Final eşleşmesi öncesinde çok formda. Konuk ekibin galibiyetlerine Cremonese deplasmanında devam edeceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.43

intobet Bahis Oranı: 8.51