İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Athletic Bilbao Bahis Tahmini 08.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Athletic Bilbao deplasmanda, Espanyol’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Espanyol Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Espanyol kazanır 3.45, beraberlik 3.25, Athletic Bilbao kazanır ise 2.25 olarak açıklanmış. 

Espanyol 4 Maçtır Mağlup

Espanyol, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Girona deplasmanından puansız döndü. Rakibine Montilivi’de 2-1 kaybettiler. La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Espanyol’da teknik direktör Diego Martinez’in görevine son verildi. Takımın başına ise Luis Garcia getirildi. Üst üste 4 maçtır mağlup olan ve düşme hattında yer alan Espanyol’da işler yolunda gitmiyor. Bu hafta Athletic Bilbao’yu konuk edecek Espanyol’da Sergio Gomez kart cezalııs. Adria Pedrosa ise sakat.

Athletic Bilbao’dan 1 Puan

Athletic Bilbao, La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. San Mames Barria’da konuk ettikleri Getafe ile golsüz berabere kaldılar. La Liga’da oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Ernesto Valverde’nin öğrencileri hafta içi ise Kral Kupası’nda Osasuna ile 1-1 berabere kaldı ve finale çıkma şansını kaybetti. Artık tek hedefleri La Liga’yı ilk 6 içinde bitirebilmek olacak. Bu hafta Espanyol’a konuk olacak Athletic Bilbao’da Jon Morcillo ve Ander Herrera sakat olan isimler.

Espanyol – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Espanyol – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 17.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Sergio Gomez kart cezalııs. Adria Pedrosa ise sakat. Athletic Bilbao’da Jon Morcillo ve Ander Herrera sakat olan isimler.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrera, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Espanyol’da üst üste yaşanan mağlubiyetlerin ardından Diego Martinez görevden alındı. Takımın başına ise Luis Garcia getirildi. Geçen hafta Girona deplasmanında 2-1 kaybeden Espanyol, son 4 maçını da kaybetti. La Liga’da düşme hattında yer alıyorlar. Athletic Bilbao ise geçen hafta Getafe ile golsüz berabere kaldı. Villarreal’in kazandığı haftada 2 puan bıraktılar. Avrupa umutları devam ediyor ama son haftalarda önemli puan kayıpları yaşıyorlar. Gollü bir maç beklentim var bugün. Her iki takımında kazanmaya ihtiyacı var. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Hem Espanyol hem de Athletic Bilbao skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.79

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol’da puan kayıpları devam etti. İç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao’ya 2-1 mağlup oldular.