İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Elche Bahis Tahmini 08.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Ligin son sırasında yer alan Elche deplasmanda, Osasuna’ya konuk olacak. Mücadeleyi saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Osasuna ile Elche zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak  Osasuna galibiyetinin 1.80, beraberlik tercihinin 3.55, Elche galibiyetinin ise 4.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Osasuna 4 Maçtır Kazanamıyor

Osasuna La Liga’da son haftalarda kötü sonuçlar alıyor. Milli araya 3-0’lık Villarreal yenilgisi ile giren Osasuna, geçtiğimiz hafta ise Mallorca deplasmanından golsüz beraberlik ile dönmüştü. La Liga’da oynadıkları son 4 maçtan da galibiyet çıkartamayan Osasuna’da moraller bozuk. Bu hafta sonu ise El Sadar’da Elche’yi konuk edecekler ve artık kazanmak istiyorlar. Maç öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Elche Son Sırada

Elche, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri lider Barcelona’ya karşı varlık gösteremediler ve maçı 4-0 kaybettiler. La Liga’nın son sırasında yer alan Elche’nin bu sezon kümede kalması pek kolay gözükmüyor. Geride kalan 27 hafta sonunda sadece 2 galibiyet alabildiler. BUu hafta konuk olacakları Osasuna deplasmanında da işleri pek koay değil. Maç öncesinde Elche’de Enzo Roco sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Osasuna – Elche Maç Bilgileri

Osasuna – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Enzo Roco sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Kike Barja

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Boye

İddaa Tahmini

Elche, bildiğimiz gibi La Liga’da son sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Barcelona’ya 4-0 kaybettiler. Bu sezon ligin e büyük düşme adayı olan Elche’nin ligde sadece 2 galibiyeti var. Osasuna ise üst üste 4 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta Mallorca deplasmanında golsüz berabere kaldılar. Osasuna’nın Avrupa şansı var ama seri galibiyetler almaları gerekiyor. Osasuna, El Sadar’da bu hafta maçın favorisi. Son sıradaki Elche’yi mağlup ederek 4 maçlık kötü gidişatı sonlandırırlar. Osasuna’da 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.57

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna, Abde’nin golleriyle 3 puanı kaptı. El Sadar’da Elche’yi 2-1 ile geçerek moral buldular.