Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 08.04.2023

Bayer Leverkusen sahasında Eintracht Frankfurt‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 27. hafta mücadelesi, 8 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlarken, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.83, beraberliğe 3.94, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 4.13 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Çok Formda

Bayer Leverkusen hem UEFA Avrupa Ligi hem de Almanya Bundesliga’da galibiyetlerine devam ediyor. Xabi Alonso’nun göreve gelişiyle birlikte, kötü geçen sezonda iki kulvarda birden yarışa tutunmayı başaran ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde Çeyrek Final biletini cebine koymayı başarırken, Almanya Bundesliga’da ise 4 haftadır kazanıyor. Son 4 hafta sırasıyla Hertha Berlin, Werder Bremen, Bayern Münih ve Schalke 04’ü mağlup etmeyi başaran ev sahibi, 4 maçta tam 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Bitime 8 hafta kala kendisine 7. sırada yer bulan ve 40 puan toplamayı başaran Bayer Leverkusen, bu hafta en yakın rakibi Frankfurt’u sahasında konuk edecek.

Eintracht Frankfurt 6 Maçtır Kazanamıyor

Almanya Bundesliga’nın 28. haftasında Bochum’u sahasında konuk eden Frankfurt, alt sıralarda yer alan rakibi karşısında puan kayıplarına devam etti. Milli ara toparlanmaları için yeterli olmazken, son 6 haftanın tamamında puan kaybeden Frankfurt, üst sıralardaki yerini tehlikeye attı. 2022 Dünya Kupası dönüşünde bir türlü toparlanmayı başaramayan Oliver Glasner’in öğrencileri, kötü gidişata çare arıyor. Bu hafta Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olacak olan Frankfurt, sezonun ilk yarısında rakibini iç sahada 5-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Ancak konuk ekip hem daha formda bir rakiple karşı karşıya gelecek hem de son haftalarda iyi performanslar sergilemekten uzak kaldı.

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt cephesinde, Jesper Lindström ve Hrvoje Smolcic’in sakatlıkları devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Kerem Demirbay, Amine Adli.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Daichi Kamada, Djibril Sow, Mario Götze, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

Son haftalara aldığı üst üste galibiyetlerle damga vurmayı başaran Bayer Leverkusen, son 8 haftaya girilirken çok formda. Ev sahibi harika performansına ve galibiyetlerine en yakın rakibi Frankfurt karşısında devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.83

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen 3 golle 3 puana uzanırken, Almanya Bundesliga’da yükselen performans grafiğini sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.