Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Ajaccio Auxerre Maç Tahmini 09.04.2023

beIN CONNECT ekranlarından 9 Nisan Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Ajaccio ile Auxerre karşı karşıya gelecek.

François-Coty Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Ajaccio galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.00, Auxerre galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda.

Ajaccio Düşme Hattında

Fransa Ligue 1 sahnesnde ilk 29 hafta geride kalırken, bitime 9 hafta kala Ajaccio düşme hattında yer aldı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Ajaccio, son 4 haftanın tamamında mağlup olurken, 29 haftadan is sadece 6 galibiyet çıkarabildi. Küme düşme tehlikesini, Olivier Pantaloni önderliğinde yakından hisseden ev sahibi, bu hafta düşme hattını beraber paylaştığı takımlardan Auxerre’yi sahasında konuk edecek. 29 hafta sonunda rakip fileleri sadece 21 kez havalandırabilen Ajaccio, ligin en zayıf hücum performansını sergiledi. Kalesinde ise tam 52 gole engel olamayan ev sahibi, savunma performansıyla da, güven vermekten uzak kaldı.

Auxerre Lige Sıkı Sıkı Tutundu

Konuk ekip Auxerre, milli aradan Fransa Ligue 1’e galibiyetle döndü. Ligde kalma savaşında kritik bir galibiyete imza atan Christophe Pellissier’in öğrencileri, iç sahada konuk ettiği Troyes karşısında tek golle kazandı. Son 8 haftada yükselişe geçen ligin yeni temsilcisi, Strasbourg dışında hiçbir rakibine galibiyet şansı vermedi. Bu sezon ilk kez 8 maçlık yenilmezlik serisi elde etmeyi başaran Auxerre, seriyi en yakın rakibi Ajaccio karşısında sürdürmek istiyor. Son 9 haftaya girilirken, düşme hattında yer almaya devam eden konuk ekibin, ligde bir ke daha galibiyete ihtiyacı var. Sezonun ilk yarısında Ajaccio’yu 1-0 mağlup etmeyi başardılar.

Ajaccio – Auxerre Maç Bilgileri

Ajaccio – Auxerre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele François-Coty Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ajaccio’da Mohamed Youssouf ve Cyrille Bayala’nın kart cezaları devam ediyor. Auxerre cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Ajaccio’nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Clement Vidal, Chester Diallo, Mickael Alphonse, Kevin Spadanuda, Yanis Cimignani, Michael Barreto, Mathieu Coutadeur, Riad Nouri, Vincent Marchetti, Moussa Djitte.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Kenji Van Boto, Gideon Mensah, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, M’Baye Niang.

İddaa Tahmini

Son haftalarda rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği sergilemeyi başaran Auxerre, düşme hattında yer almaya devam etmesine rağmen, 8 maçlık performansıyla güven vermeyi başardı. Auxerre galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.51

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.90

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Auxerre deplasmandan çok rahat bir galibiyet aldı. Konuk ekip rakibini 3 golle mağlup etmeyi başardı ve kalesinde gol izin vermedi. Kazananları tebrik ederiz.