Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Wolfsburg İddaa Tahmini 09.04.2023

İddaa fikstüründe 9 Nisan Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mönchengladbach ile Wolfsburg kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Mönchengladbach galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.71, Wolfsburg galibiyetine ise 2.89 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.72, 2.5 Alt 2.18 oran kazandırıyor.

Mönchengladbach Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Köln deplasmanına konuk olan Mönchengladbach, evine golsüz beraberlikle döndü. Daniel Farke ve öğrencileri, ligde üst üste 2. beraberliğini alırken, son 5 haftanın tamamında puan kaybetti. Son 5 haftanın 4’ünde skor üretmeyi başaramayan ev sahibi, galibiyet adına fazlasıyla zorlanıyor. Milli ara Gladbach’ın toparlanması için yeterli olmazken, ev sahibi bitime 8 hafta kala 32 puanla 10. sırada yer alıyor. Üst sıralardan adım adım uzaklaşan Farke’nin öğrencileri, bu hafta sahasında Wolfsburg’u konuk edecek. Ev sahibi taraftarı önünde kabusa son vermek istiyor.

Wolfsburg Seriyi Sürdürdü

Almanya Bundesliga’da milli ara dönüşü Augsburg’u sahasında konuk eden Wolfsburg, 2-0 geriden gelerek skoru 2-2’ye getirmeyi başardı. Niko Kovac ve öğrencileri, ilk yarıda son derece etkisiz bir futbol ortaya koyarken, devre arasına 2-0 geride girdi. İkinci yarıda doğru oyuncu değişiklikleriyle oyun hakimiyetini ele almayı başaran konuk ekip, bitime 7 dakika kala 2 golle skoru eşitledi. Son 5 haftada mağlubiyete yer vermeyen Wolfsburg, 3 beraberlik, 2 galibiyete imza attı. Ligin 9. sırasında yer alan konuk ekip, üst sıra takibini sürdürmeye devam ediyor. Sezonun ilk yarısında Gladbach ile 2-2 berabere kalan Wolfsburg, deplasmanda kazanmak istiyor.

Mönchengladbach – Wolfsburg Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach cephesinde Kouadio Kone kart cezalısı. Tony Jantschke’nin ise sakatlığı devam ediyor. Wolfsburg takımında Patrick Wimmer ve Ridle Baku kart cezalısı. Lukas Nmencha’nın ise sakatlığı devam ediyor.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Lars Stindl, Nico Elvedi, Florian Neuhaus, Stefan Lainer, Patrick Herrmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Borges Sanches.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Yannick Gerhardt.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 8 haftaya girilirken, bir tarafta 5 maçtır kazanamayan Mönchengladbach, diğer tarafta ise 5 maçtır mağlubiyete yer vermeyen Wolfsburg var. Wolfsburg etkisini deplasmanda sürdürecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.45

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.89

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ev sahibi kabusa son verdi. 5 maçtır puan kaybı yaşayan Mönchengladbach, Wolfsburg karşısında kötü gidişata dur demeyi başardı.