UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Union Saint-Gilloise İddaa Tahmini 13.04.2023

Bayer Leverkusen sahasında Union Saint-Gilloise‘yi konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu‘nun ilk maçı, 13 Nisan Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı EXXEN platformu.

intobet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.60, beraberliğe 4.35, Union Saint-Gilloise galibiyetine ise 5.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.02 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Çok Formda

Bayer Leverkusen iki kulvarda birden galibiyetlerine devam ediyor. Almanya Bundesliga’da 5’te 5 yapmayı başaran ev sahibi, son 6 haftada ise mağlubiyete yer vermedi. Sırasıyla Hertha Berlin, Werder Bremen, Bayern Münih, Schalke 04 ve Frankfurt karşısında kazanan Xabi Alonso’nun öğrencileri, 5 maçta 15 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden Bayer Leverkusen, ilk maçta 3-2’lik skorla iç sahada mağlup olduğu Monaco’yu deplasmanda 3-2 mağlup ederek, maçı seri penaltılara kadar taşıdı ve rakibine üstünlük kurdu. Monaco karşısında alınan rövanş galibiyetinin ardından, Son 16 Turu’nda Ferencvaros’u iç sahada ve deplasmanda 2-0’lık skorlarla mağlup ettiler. Ligde 5 maçtır, Avrupa sahnesinde ise 3 maçtır kazanan Bayer Leverkusen, Çeyrek Final öncesi çok formda.

Union Saint-Gilloise’de Moraller Yüksek

Belçika Jüpiler Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Union Saint-Gilloise, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna doludizgin devam ediyor. Karel Geraerts yönetiminde tarihihin en iyi sezonlarından birini geçiren konuk ekip, Belçika Jüpiler Ligi’nde bitime 2 hafta kala liderin 2 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Ligde 4 haftadır kazanan Union Saint-Gilloise, bu süreçte lider Genk’i deplasmanda mağlup etmeyi başardı. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ise büyük bir sürprize imza atan konuk ekip, 6 maçtan 13 puan toplamayı başarırken, Union Berlin, Braga ve Malmö’yü geride bırakarak, gruptan lider çıktı. Son 16 eşleşmesinde ise bir kez daha Union Berlin karşısına çıkan Union Saint-Gilloise, deplasmanda rakibine ilk yarıdan 3-0’lık üstünlük kurmayı başarırken, 90 dakika sonunda skoru koruyamadı ve ilk maç 3-3’lük beraberlikle sona erdi. Hatalarından ders çıkarmayı başaran ekip, rövanşı taraftarı önünde 3-0 kazanarak, tur atladı. Sezon başında Avrupa’nın zayıf halkaları arasında gösterilen Union Saint-Gilloise, harika işlere imza attı ve kolay lokma olmadığını gösterdi.

Bayer Leverkusen – Union Saint-Gilloise Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Union Saint-Gilloise Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de Kerem Demirbay’ın sakatlığı devam ediyor. Union Saint-Gilloise’de ise Jose Rodriguez ve Dennis Eckert’in sakatlıkları devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Amine Adli.

Union Saint Gilloise’nin 11’i Belli mi?

Union Saint Gilloise’nin muhtemel kadrosu: Anthony Moris, Christian Burgess, Siebe Van Der Heyden, Ismaël Kandouss, Bart Nieuwkoop, Jean Thierry Lazare, Teddy Teuma, Simon Adingra, Senne Lynen, Victor Okoh Boniface, Dante Vanzeir.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde çıktığı tüm maçlarda etkili hücum performanslarıyla dikkat çeken Bayer Leverkusen ve Union Saint-Gilloise, Yarı Final yolunda golcülerine güveniyor. Avrupa Ligi’nde çıktığı 4 maçta skor üretmeyi başaran Bayer Leverksuen ile 8 maçın 7’sinde gol bulan Union Saint-Gilloise’nin, bu hafta skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri 1’er kez havalandırmayı başarırken, tur şansını rövanş maçına taşıdı. Kazananları tebrik ederiz.