UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Sporting CP İddaa Tahmini 13.04.2023

13 Nisan Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesinde, Juventus ile Sporting CP kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadelenin yayın ekranı EXXEN platformu.

Bets10, Juventus galibiyetine 1.90, beraberliğe 3.50, Sporting CP galibiyetine ise 4.65 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.38, 2.5 Alt 1.61 oran kazandırıyor. Bets10 sitesi tarafından açılan özel oranlarda, Juventus galibiyetine ile 10.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Juventus Derbiyi Kaybetti

Juventus cephesinde seri derbi mağlubiyetiyle sona erdi. İtalya Serie A Ligi’nde zor günlerden üst üste galibiyetlerle çıkmayı başaran JUVE, geçtiğimiz hafta liderin en yakın takipçisi Lazio’ya deplasmanda kaybetti. İlk yarısı 1-1’lik beraberlikle geçilen derbiden, 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Puan silme cezasının ardından kısa sürede toparlanmayı başaran Massimiliano Allegri ve öğrencileri, son 9 lig maçından 7 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Ev sahibi UEFA Şampiyonlar Ligi vedasının ardından ise yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Nantes karşısında toplamda 4-1’lik skorla tur atlamayı başaran Juventus, Freiburg karşısında ise iç sahada 1-0, deplasmanda 2-0’lık galibiyetlere imza attı. Derbi mağlubiyeti moralleri bozsa da, Juventus iki kulvarda birden uzun süredir iyi performanslar sergiliyor.

Sporting CP Formda ve Moralli

Sporting CP, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda büyük bir sürprize imza attı. Ruben Amorim ve öğrencileri, İngiltere Premier Lig lideri Arsenal karşısında 2 maçtan da beraberliklerle ayrılırken, seri penaltılarla İngiliz devini tur dışına itti. İlk maç iç sahada 2-2’lik beraberlikle sona ererken, deplasmanda normal süre ve uzatmalar 1-1’lik beraberlikle geçildi. Sahadan istediğini alan Sporting CP, Midtjylland engelini geçtikten sonra, Arsenal karşısında etkisini sürdürdü. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesinin ardından yoluna Avrupa Ligi’nde devam eden konuk ekip, kendisi gibi Şampiyonlar Ligi’nden gelen Juventus ile Çeyrek Final mücadelesi verecek. Portekiz Premier Ligi’nde son 7 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlikle çıkmayı başaran Sporting CP, zorlu Juventus deplasmanı öncesinde formda.

Juventus – Sporting CP Maç Bilgileri

Juventus – Sporting CP Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus cephesinde Mattia De Sciglio’nun sakatlığı bulunuyor. Sporting CP’de ise Hector Bellerin ve Daniel Bragança’nın sakatlıkları devam ediyor. Manuel Ugarte ise kart cezalısı.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

Sporting CP’nin ilk 11’i Belli mi?

Sporting CP’nin muhtemel kadrosu: Antonio Adan, Matheus Reis, Sebastian Coates, Ousmane Diomande, Ricardo Esgaio, Marcus Edwards, Pedro Goncalves, Nuno Santos, Francisco Trincao, Youssef Chermiti, Franco Wibmer.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi serüvenine iyi bir başlangıç yapan ve yoluna doludizgin devam eden Juventus, şampiyonluğu favorileri arasında yer alıyor. İç sahada son 5 maçtan 4 galibiyet çıkaran JUVE, iç saha galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyecek ve Sporting CP’yi mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Federico Gatti ikinci yarıda attığı golle, Juventus’u galibiyete taşıdı. İlk maçı kazanan ve tur için avantaj sağlayan taraf Juventus oldu. Kazananları tebrik ederiz.