İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Brighton İddaa Tahmini 15.04.2023

İngiltere Premier Lig’de kötü bir sezon geçiren Chelsea iç sahada, Brighton’ı ağırlayacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Chelsea ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Chelsea kazanır 2.68, beraberlik 3.45, Brighton kazanır ise 2.72 olarak açıklanmış. 

Chelsea 4 Maçtır Kazanamıyor

Chelsea, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta yine puan kaybetti. Molineux Ground’da konuk oldukları Wolverhampton’a 1-0 mağlup oldular. Frank Lampard yönetiminde çıktığı ilk maçtan mağlubiyet ile ayrılan Chelsea’nin Premier Lig’de 4 maçtır kazanamadığını da belirtelim. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde ise Real Madrid deplasmanında 2-0 kaybettiler ve tur şansını zora soktular. Stamford Bridge’de bu hafta Brighton’ı ağırlayacak olan Chelsea’de Kalidou Koulibaly, Armando Broja, Thiago Silva ve Cesar Azpilicueta’nın sakatlıkları var.

Brighton 5 Maç Sonra Kaybetti

Brighton’ın Premier Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta sona erdi. Konuk oldukları Tottenham deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile döndüler. Lewis Dunk’un attığı gol, puan almalarına yeterli olmadı. Son haftalarda savunma anlamında da güven vermeyen bir Brighton var. Tottenham karşısında alınan yenilginin ardından Liverpool ile aradaki puan farkı 2’ye inmiş oldu. Bu hafta sonu ise Chelsea deplasmanına konuk olacak Brighton’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Adam Lallana’nın sakatlıkları sürüyor.

Chelsea – Brighton Maç Bilgileri

Chelsea – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Kalidou Koulibaly, Armando Broja, Thiago Silva ve Cesar Azpilicueta’nın sakatlıkları var. Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Adam Lallana’nın sakatlıkları sürüyor.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Reece James, Cesar Azpilicueta, Wesley Fofana, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Solly March, Kaouru Mitoma, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Chelsea’de moraller bozuk. Premier Lig’de geçen hafta Wolverhampton’a deplasmanda 1-0 kaybeden Maviler, Şampiyonlar Ligi’nde ise hafta içi Real Madrid’e 2-0 mağlup oldu. Brighton, geçen hafta konuk olduğu Tottenham deplasmanında 2-1 kaybetti. Son haftalarda özellikle savunmada hiç güven vermeyen bir Brighton var. Chelsea’nin yara sarması gerekiyor. Geçen hafta ligde alınan Wolverhampton ve Şampiyonlar Ligi’nde alınan Real Madrid mağlubiyetini unutturmaları gerekiyor. Lampard yönetiminde ilk galibiyetini alarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.32

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.68

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton, 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrıldı. Stamford Bridge’de Chelsea’yi 2-1 ile geçtiler.